Joaca 10 meciuri de Champions League intr-o singura zi :) Impresionant: Ogararu alearga 100 km pentru o cauza umanitara!

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Mai 2014, 17:58
Data actualizarii: Luni 26 Mai 2014, 18:05

George Ogararu participa la un maraton de 100 km in scopuri umanitare

Fostul stelist George Ogararu si antrenorul echipei de tineret de la Ajax, Alfons Groenendijk, vor participa sambata la Ultramaratonul 100 for Children, pentru ajutorarea copiilor din centrul social Pro Vita - Valea Plopului, anunta Mediafax.

Ogararu si Groenendijk vor alerga alaturi de peste 40 de maratonisti si ultramaratonisti amatori care vor uni in alergare, in mod simbolic, Bucurestiul de Valea Plopului, pe o distanta de 100 de kilometri.

Ultramaratonul 100 for Children este un eveniment caritabil si are ca scop strangerea de fonduri pentru finalizarea constructiei unui centru social in Valenii de Munte, inceputa de Asociatia ProVita anul trecut. Acest centru va facilita copiilor din comunitatea de la Valea Plopului accesul la continuarea studiilor liceale in Valenii de Munte.
Evenimentul este non-competitiv, sigura limita fiind aceea de a parcurge intreaga distanta de 100 de km in 12 ore. Se poate alerga individual si in stafeta de cate 2 sau 5 alergatori. Principalul scop al evenimentului este strangerea de fonduri pentru cauza sustinuta.

Fondurile se strang prin intermediul platformei de fundraising galantom.ro, fiecare participant avand o pagina personala pe care o promoveaza in retelele sociale pentru a strage fonduri prin donatii online. Suma stransa pana in prezent de cei 40 de participanti este de 18.700 de lei.

"Ii cunosc pe acesti copii de mult timp si ii vad crescand sub ochii mei. Copiii de la ProVita Valea Plopului sunt copiii mei de suflet! I-am sustinut de fiecare data cand am avut ocazia si sunt bucuros ca s-a iviti oportunitatea sa ii ajut din nou prin intermediul acestui eveniment, alaturi de bunul meu prietent Alfons Groenendijk", a declarat George Ogararu.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!