Miercuri 30 Martie 2016, 14:45

A batut recordul lui Messi! Un freestyler magician a reusit reusit sa opreasca o minge aruncata de la inaltimea unui bloc de 10 etaje! VIDEO

Messi i-a uimit pe japonezi anul trecut, cand a reusit sa puna un stop perfect unei mingi aruncate de la o inaltime de 18 metri. Un englez i-a batut recordul.

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Englezul John Farnworth a stabilit un nou record, dupa ce a pus stop unei mingi aruncate de pe o macara, de la inaltimea de 32 de metri, comparabila cu cea a unui bloc cu 10 etaje.

Freestylerul a fost inspirat de un filmulet care a devenit viral pe net anul trecut, cand Messi a facut acelasi lucru, dar de la o inaltime de 18 metri, intr-un show TV din Japonia.

Englezul de 30 de ani, care a facut cei 40 de kilometri din maratonul Londrei tinand mingea pe picior, spune ca aceasta este cea mai complicata incercare de a intra in cartea recordurilor.

John Farnworth a devenit cunoscut in 2007, dupa ce a stabilit un record de mingi tinute pe cap - 83 de repetari intr-un minut.

In total, Farnworth detine sase recorduri recunoscute oficial de Guinness World Records, toate implicand talentul sau de a controla mingea.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
2 comentarii
  • 31 2016
    Chris una e fotbalul, altceva e circul !...
  • 30 2016
    EL+COMANDAN7E+!!!! RECORDUL DE PENALTYURI SAU CE? :)))))))))))))))))))) 17 PENALTYURI DOAR IN LA LIGA SI INCA NU S-A TERMINAT SEZONUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!! PENALTYLONA!!!!!!!!!!!!!!! PESSINALTY, PEYMAR, PENUAREZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M__EEEEEEEEEEEEEEEEEEE UEFALONA! :))))))...
Iohannis efectuează o vizită în Bacău, la societatea comercială Aerostar
BRAT