Rugby

Gest incredibil al australienilor, inaintea finalei de la Cupa Mondiala! Federatia a PARIAT pe victoria propriei echipe ca sa plateasca primele jucatorilor

Australia joaca sambata finala Cupei Mondiale la rugby cu Noua Zeelanda. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Octombrie 2015, 18:47
Data actualizarii: Joi 29 Octombrie 2015, 18:48

Ca sa faca rost de bani pentru primele jucatorilor, federatia australiana de rugby a pariat 300.000 de dolari pe victoria Australiei in finala. Jucatorii au promisi cate 100.000 de dolari in cazul unei victorii contra Noii Zeelande, insa federatia australiana are probleme financiare si nu isi permite sa plateasca aceasta suma. Asta i-a impins pe conducatorii organizatiei sa recurga la un gest mai putin obisnuit in sport, mai ales ca sunt multe probleme legate de pariuri.

Pariatul este interzis in rugby, insa australienii au gasit o metoda pentru a dribla regulile si au apelat la un broker independent de asigurari, care s-a ocupat de plasarea pariului.

"Este adevarat ca am apelat la un parteneriat comercial pentru a face rost de bani pentru bonusurile jucatorilor. Dar sumele sunt confidentiale. E pentru prima data cand recurgem la asa ceva pentru ca sumele sunt mult mai mari fata de Cupele Mondiale precedente", a anuntat un purtator de cuvant al federatiei australiene in Sydney Morning Herald. 

Noua Zeelanda e detinatoarea Cupei Mondiale si poate sa devina prima echipa din istorie care isi apara trofeul, daca invinge Australia. 

Modifică setările cookies