Simona Halep Australian Open Caroline Wozniacki WTA Opinii

"Cititi-le copiilor vostri povestea Simonei Halep". Alexandra Sfirlogea scrie despre ce trebuie sa insemne puterea Simonei pentru fiecare dintre romani

Simona Halep a pierdut finala disputata impotriva Carolinei Wozniacki, scor 6-7, 6-3, 4-6.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2018, 15:18
Data actualizarii: Sambata 27 Ianuarie 2018, 15:27

Autor: Alexandra Sfirlogea

Deschideți pagina și luați fiecare etapă din viața ei ca pe una dintre cele mai frumoase învățături ce trebui duse mai departe.
Pentru că povestea Simonei este despre tot ceea ce poate însemna în realitatea zilelor noastre, puterea. Puterea să lupți, să ridici capul sus, să te zbați, să pierzi, să o iei de la capăt și să nu renunți indiferent de cât de mult doare fiecare final în care tu, cel mai iubit personaj, rămâi cu un pas în urma celui de pe locul doi.

Povestiți-le copiiilor voștri că doar oamenii puternici știu să piardă și să o ia de la capăt la fel de ambitiosi atunci când nimeni nu mai crede în ei. Că viața nu este doar despre cine este cel mai bun, ci că să fii bun când alții te văd cu ochi răi e adevarata luptă pe care trebuie să o duci. In viata!

Pentru că Simona este cel mai bun personaj pentru o Românie în care se duce lupta pentru dreptate și pentru bine. Și că ne dorim să avem puterea de care dă ea dovadă atunci când în cele mai grele momente își ține privirea-nainte și cu ochi reci se uită la adversar. Am vrea și noi să fim așa, dar ne e frică să recunoaștem. Pentru că nu îndrăznim să visăm și nici sa muncim atât de mult ca ea. Pentru că noi nu am rezista patru ore pe un teren de tenis, alergând kilometri buni în fața miilor de oameni din arenă și a milioanelor de acasă. Nouă ni se înmoaie inima și când țipăm la ea din fața televizoarelor! Ne țin plămânii doar să o blamăm, nu să și alergăm la 32 de grade pe un teren de tenis cu o racheta în mână.

Povestea Simonei are deja câteva capitole în care fiecare personaj a ajutat-o să devină eroina de astăzi. Și noi trebuie să spunem asta mai departe. Că Simona este omul care a lăsat sportului din lumea-ntreagă câteva povești demne de luat în calcul și peste ani.
Uitați-vă în ochii copiiilor voștri și spuneți-le că Simona este cel mai frumos erou al vremurilor din care fac și ei parte. Și că în cele mai frumoase povești, eroul nu câștigă din prima, ci după multe grele încercări. Adevărații eroi nu apar după câteva pagini scrise. Ci după multe capitole în care lupta se dă pe mai multe fronturi.

Simona este omul dintr-o poveste cu multe capitole în care fiecare luptă câștigată sau pierdută e dovada unui meci cu multe emoții și mulți pumni strânsi. Nu întotdeauna povestea are un final fericit. Dar mereu poți da pagina și o poți lua de la capăt. Mai ales când povestea mai are nevoie de multe capitole până la final.

Copiii noștri au nevoie de eroi ca Simona! Reali, demni, buni, luptători!

Finalul nu este scris, dar cu cât ducem povestea asta mai departe, cu atât finalul o să devină mai frumos!
Simona, povestea ta este lecția noastră!

Trist nu este faptul că Simona a mai scris un capitol cu final nefericit. Adevărata tristețe se găsește în oamenii care nu înțeleg adevăratul sens al poveștii. Și nu pentru că nu știu să citească ce lasă ea scris, ci pentru că nu vor! Asta doare mai tare ca orice meci pierdut!

Citiți-le copiiilor voștri povestea Simonei și lăsați-i să devină eroii care au înțeles că nu este trist să pierzi, ci să nu mai vrei să o iei de la capăt reprezintă adevărata luptă pierdută!

Halep este eroul unei Românii care acum are nevoie de multe astfel de generații!

Mulțumim campioană-erou!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!