Tatarusanu, criticat dupa reactia nervoasa de la conferinta! "Suporterii, indiferent daca sunt oameni de fotbal sau nu, au un cuvant de spus!"

Ciprian Tatarusanu a declarat la conferinta de presa dinaintea meciului cu Austria ca nu este interesat de parerea suporterilor din Romania

Aceasta declaratie a starnit numeroase reactii. Razvan Rat a spus, la emisiunea Ora exacta in sport, ca atitudinea portarului este nepotrivita. 

Fostul international roman, care a fost coechipier cu Tatarusanu la echipa nationala, a declarat ca parerea suporterilor este importanta. 

"Trebuie sa fii interesat de parerea suporterilor. Pana la un moment dat, sigur, nu trebuie sa faci ce spun unii sau altii, dar e clar ca trebuie sa intelegi ca suporterii, indiferent de cum ii cheama, oameni de fotbal sau oameni care nu se pricep, au un cuvant de spus, au o anumita parere.

Trebuie sa fie luati in seama. Toate aceste lucruri care apar sunt din cauza esecurilor si frustrarilor. Sunt consecinte a tot ce se intampla in fenomen", a conchis Razvan Rat la Pro X. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Metoda prin care o rețea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunțuri OLX
BRAT
Modifică setările cookies