"Sunt amatori! Stiam ca vor sa scape de mine!" Victor Piturca a dezvaluit cum au decurs negocierile cu Burleanu: "A venit in cabina si m-a asigurat ca nu e nicio problema!"
Luni 09 Aprilie 2018, 12:50

"Sunt amatori! Stiam ca vor sa scape de mine!" Victor Piturca a dezvaluit cum au decurs negocierile cu Burleanu: "A venit in cabina si m-a asigurat ca nu e nicio problema!"

Victor Piturca va fi de partea lui Ionut Lupescu la alegerile pentru sefia FRF ce vor avea loc pe 18 aprilie.

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Fostul selectioner a fost deranjat de modul in care s-a comportat administratia Burleanu cu el in perioada in care a fost pe banca Romaniei.

"I-am spus lui Bodescu, dar mai mult in gluma. <<Daca imi dublati salariul, imi faceti 50 de mii de euro pe luna, raman>>. Si el imi spune <<A, pai, stai sa vorbesc cu Burleanu>>. Apoi, a venit la mine si mi-a spus: <<Da, suntem de acord, dar numai daca iesi pe primul loc in grupa>>. Eu stiam ca vor sa scape de mine. Dupa meciul cu Argentina, a venit in cabina si m-a asigurat ca nu va fi nicio problema, adica a mintit si in sensul asta. Ei sunt amatori. Asa ca, daca nu le place lor un antrenor sau daca vine cineva si le sopteste ca unul nu e bun, ei il dau afara imediat",
a declarat Victor Piturca la TelekomSport.

Piturca a plecat de la conducerea nationalei Romaniei in 2014, el fiind primul selectioner din mandatul lui Burleanu. Dupa Victor Piturca au mai venit Anghel Iordanescu, Christoph Daum si Cosmin Contra.VIDEO PROTVPLUS.RO