Mihai Stoica Echipa Nationala Echipa Nationala de Fotbal FCSB Octavian Popescu Nationala

Reacția lui Mihai Stoica după debutul lui Octavian Popescu la națională: „I-a luat la mână pe greci!” Cum a comentat huduielile 

România a pierdut meciul amical cu Grecia, 0-1, de la debutul lui Edward Iordănescu pe banca tehnică.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:00
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:03

Partida disputată în Ghencea s-a încheiat cu o înfrângere pentru „tricolori”, care se deplasează în Israel pentru cel de-al doilea meci amical al primăverii, programat marți, 29 martie, de la 20:45! Meciul se vede ÎN DIRECT pe PRO X și VOYO.RO. Duelul a reprezentat atât debutul selecționerului Iordănescu pe banca naționalei, cât și debuturile lui Octavian Popescu și Radu Drăgușin la naționala mare. 

În cazul tânărului jucător de la FCSB, Popescu a fost trimis în teren în minutul 61 al partidei, împreună cu coechipierul său de la echipa de club, Florin Tănase. Fotbalistul a fost ovaționat de publicul din Ghencea, însă în timpul partidei s-au auzit și huiduieli la adresa lui din zona în care se aflau fanii lui CSA Steaua. Selecționerul a comentat incidentul, dezaprobând atitudinea la adresa debutanților. 

Reacția lui Mihai Stoica după debutul lui Octavian Popescu la naționala României 

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a vorbit despre meciul de debut al lui Iordănescu, punctând că, după părerea lui, selecționerul a reușit să tragă niște concluzii în legătură cu jucătorii pe care nu ar trebui să îi mai convoace la națională. Tototdată, întrebat despre Octavian Popescu, oficialul roș-albaștrilor a punctat că odată cu intrarea lui și a lui Tănase jocul s-a schimbat, dezvăluind și faptul că tânărul fotbalist i-a transmis că s-a emoționat când i-a fost scandat numele. 

Mihai Stoica a comentat și huiduielile la adresa jucătorului, nedorind însă să generalizeze situația tensionată. 

„Cred că selecţionerul a găsit nişte răspunsuri, dar cred că sunt că: 'pe ăştia nu-i mai chem'. Mai departe sunt prea subiectiv să zic că de când au intrat ai noştri s-a schimbat jocul. Pariul pus ieri mi-a ieşit şi Octavian Popescu nu a avut trac când a intrat pe teren. Are mijloace. L-au tamponat grecii, s-a retras puţin şi după i-a luat la mână. 

Eu am auzit scandându-se numele lui Octavian Popescu, tot stadionul! Nu trebuie generalizat, unii au probleme pe care vor să le rezolve pe stadion, dar lumea pe stadion a fost... Unii l-au huiduit pe Octavian.

I s-a scandat numele! Eu nu am auzit asta. Eu am auzit când se striga Tavi Popescu. Mi-a spus că a fost emoţionat când i se scanda numele. Unii au probleme, că nu promovează CSA”, a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport. 

VIDEO - Declarația lui Octavian Popescu de la finalul meciului cu Grecia 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!