VIDEO EXCLUSIV Reacția lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost exclus din lotul României la meciul cu Finlanda

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Septembrie 2022, 13:39
Data actualizarii: Luni 26 Septembrie 2022, 13:38

Florinel Coman (24 de ani) nu a făcut parte din lotul României la meciul cu Finlanda (1-1), în ciuda faptului că Edi Iordănescu l-a convocat, iar selecționerul a anunțat că vrea "să îi întindă o mână".

Coman, căpitan la FCSB din acest sezon, nu a avut prestații extraordinare în ultima perioadă, însă Edi Iordănescu a anunțat înainte meciului cu Finlanda că l-a convocat pe jucătorul vicecampioanei pentru a-l ajuta, considerându-l un fotbalist important pentru următoarea campanie de calificare.

Reacția lui Gigi Becali după ce Florinel Coman a fost exclus din lotul României la meciul cu Finlanda

La meciul cu Finlanda, Edi Iordănescu a fost nevoit să renunțe la patru jucători convocați în lotul de 27, iar cei aleși de selecționeri pentru a vedea meciul din tribune au fost Andrei Burcă (suspendat), Nicolae Păun, Daniel Boloca și Florinel Coman.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, este de acord cu decizia lui Edi Iordănescu în privința lui Florinel Coman, spunând că extrema nu a demonstrat că ar fi meritat să joace la echipa națională după ultimele evoluții de la club.

"Eu nu știu, știe selecționerul, el face. Nu mă mai bag să vorbesc. A demonstrat Florinel ca să merite? Pot să zic ceva? Nu pot. Pot să zic de Cordea sau de Olaru, dar nici de ei nu zic. Treaba lor, fiecare om să își facă treabă, să răspundă și să plătească.

Aici are dreptate Edi, normal că a fost o mână întinsă. Eu, dacă eram, nici nu-l convocam. Are dreptate omul", a spus Gigi Becali, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Florinel Coman ar putea face parte din lotul României la meciul cu Bosnia, programat astăzi, de la ora 21:45, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!