FRF rasism Romania U21 UEFA Ungaria U21 Nationala

Ce a spus Mutu despre scandalul de rasism din Ungaria | Prima reactie oficiala a FRF: "S-a intamplat ceva si la vestiare"

Mai multi fotbalisti de la nationala de tineret a Romaniei si-au acuzat adversarii de injurii si comportament nesportiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Martie 2021, 13:53
Data actualizarii: Luni 29 Martie 2021, 16:16

15:50 Adrian Mutu a comentat, la conferinta de presa dinaintea partidei cu Germania U21, situatia de la meciul cu Ungaria.

Selectionerul a spus ca nu a auzit niciun cuvant rasist din partea ungurilor, insa spera ca UEFA sa ia masurile necesare pentru ca sportul sa nu mai fie afectat de astfel de evenimente. 

  • Prima reactie oficiala a FRF-ului dupa scandalul de rasism din Ungaria! Ceva s-a intamplat si la vestiare!

"Nu am auzit ce s-a intamplat prea teren. Nu ar fi fost prea inteligent pentru ei sa strige fraze rasiste, dar mi-au povestit baietii ce s-a intamplat. Un lucru foarte urat pentru ca aceste lucruri merg dincolo de fotbal. Astea nu sunt binevenite si nu au loc in sport. Sper ca UEFA sa ia decizia corecta pentru binele tuturor", a spus Adrian Mutu . 


Dupa victoria obtinuta pe final in meciul cu Ungaria, mai multi jucatori ai Romaniei i-au acuzat pe adversari de remarci rasiste, printre ei aflandu-se si capitanul Marius Marin, iar FRF nu a ramas impasibila.

Federatia a informat UEFA despre "comportamentul inadecvat" al fotbalistilor maghiari din timpul meciului si despre un incident asemanator care ar fi avut loc la vestiare, dupa finalul meciului.

"La finalul partidei Ungaria U21 – Romania U21, membrii staff-ului selectionatei Under 21 a Romaniei au aflat de la jucatori ca doi fotbalisti de la formatia adversa au avut un comportament inadecvat in timpul meciului. De asemenea, un incident similar s-a petrecut si dupa fluierul de final, in zona vestiarelor.

Va informam ca duminica, 28 martie 2021, Federatia Romana de Fotbal a informat oficial UEFA despre aceste evenimente", se arata intr-un comunicat emis de FRF pentru GSP.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!