romania - slovenia Cristi Manea denis dragus Nationala

GALERIE FOTO Drăguș - Manea, combinație letală în România - Slovenia! Gol excepțional înscris de „tricolori”

Denis Drăguș a înscris un gol fantastic în România - Slovenia (în direct pe Pro Arena & VOYO).

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 20:13
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 20:11

Cristi Manea a primit o pasă lungă în banda dreaptă, a făcut o preluare excepțională, cu călcâiul, a ridicat privirea și l-a văzut pe Denis Drăguș accelerând în partea stângă.

Fundașul dreapta al „tricolorilor” i-a pasat extremei stânga, care și-a spălat păcatele din prima repriză (DETALII AICI), cu un gol fantastic.

Denis „Dinamită” Drăguș, așa cum l-a poreclit presa din Belgia, a reluat cu șiretul, fără milă, și l-a învins pe Oblak fără nicio problemă.

Mingea s-a înfipt în vinclul porții, iar România a redus diferența pe „Cluj-Arena” (1-2).

Ratarea lui Denis Drăguș din prima repriză

Condusă cu 2-0 în prima parte a meciului, România a încercat să reducă din diferență cu un contraatac rapid în minutul 35.

Mingea s-a plimbat în banda stângă între Alexandru Cicâldău și Bogdan Vătăjelu care, în cele din urmă, a centrat puternic.

Slovenii au respins balonul în apropiere, acolo unde era chiar Denis Drăguș. „Tricolorul” a preluat mingea cu pieptul și a încercat să tragă din voleu.

Însă, șutul a fost de-a dreptul dezamăgitor. Mingea a trecut mult, mult peste poartă, de la jucătorul denumit de presa din Belgia drept Denis „Dinamită” Drăguș.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies