Dan Nistor Echipa Nationala Romania U Cluj Nationala

"Dinozaurii!" Dan Nistor a răspuns prompt când a fost întrebat despre națională

Prima reprezentativă e pe locul 2 în Grupa I din preliminariile Campionatului European din 2024, după selecționata Elveției. 

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 02 Octombrie 2023, 08:54
Data actualizarii: Luni 02 Octombrie 2023, 09:35
Dan Nistor, unul dintre cei mai în formă mijlocași din Superliga, a fost întrebat într-un interviu realizat de Știri de Cluj dacă se mai așteaptă să fie convocat la naționala României. "Nu vreau să intru în anumite polemici", strecoară Dan Nistor în discursul său. 
 
România va juca în octombrie cu Belarus și Andorra. Edi Iordănescu a stabilit până acum lista preliminară a jucătorilor din străinătate. Meciul cu Andorra e pe 15 octombrie, iar cu Belarus e la Budapesta, pe 12 octombrie. 

"Noi, „dinozaurii” ăștia mai în vârstă nu prea mai avem acces acolo"

"Ați văzut și voi că în momentul de față selecționerul caută mai mult jucătorii mai tineri. Noi, „dinozaurii” ăștia mai în vârstă nu prea mai avem acces acolo. Orice jucător, cred eu, se gândește la echipa națională. Normal, dacă va fi vreodată nevoie de mine, nu voi zice nu, voi merge în secunda 1.

Dar, e destul de greu din punctul meu de vedere că ați văzut și d-voastră ce selecție face selecționerul și cred eu, că e mai dificil. Nu vreau să intru în anumite polemici cu el pentru că a fost și antrenorul meu e foarte bun prieten cu mine și nu vreau. Dar, dacă decide acest lucru, Doamne ajută", a spus Dan Nistor, într-un interviu pentru Știri de Cluj. 
 
În vârstă de 35 de ani, Dan Nistor a strâns în carieră doar șapte selecții în prima reprezentativă și nu a înscris pentru tricolor. E cotat la 650.000 de euro, iar în acest sezon a jucat nouă meciuri și a marcat cinci goluri pentru U Cluj. 
 
Dan Nistor a pasat decisiv de două ori în acest sezon și a primit trei cartonașe galbene. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!