VIDEO EXCLUSIV Dialog aprins pe tema Mihai Stoichiță la Ora Exactă în Sport: "Să meargă de unde a venit!" / "E dat dracului, fraților"

Marcel Pușcaș și Dumitru Dragomir s-au contrat în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, atunci când s-a discutat despre directorul tehnic al FRF.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 14:46
Data actualizarii: Joi 27 Ianuarie 2022, 14:47

Marcel Pușcaș, președintele lui FC U Craiova, susține că Laszlo Boloni ar fi trebuit instalat de FRF măcar ca director tehnic dacă nu s-a putut ajunge la o înțelegere pentru funcția de selecționer.

Dialog aprins pe tema Mihai Stoichiță la Ora Exactă în Sport

Aflat în direct prin telefon, Dumitru Dragomir nu a fost de acord cu Pușcaș, susținând că Boloni nu îi poate lua locul lui Mihai Stoichiță, persoană care se mândrește cu o mulțime de performanțe la FRF, conform fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dialogul dintre cei doi s-a încheiat după ce s-a atins și subiectul referitor la bugetul FRF.

Marcel Pușcaș: În orice situație, din punctul meu de vedere, experiența, seriozitatea și anvergura lui Boloni, chiar și la vârsta de 68 de ani, era necesară în fotbalul românesc. Eu l-aș fi pus fără niciun dubiu directorul tehnic al FRF și, sub umbrela lui, selecționerul să fie Edi Iordănescu sau Adi Mutu.

Dumitru Dragomir: Stai un pic, iubitule. Și cu Stoichiță ce făceai?

Marcel Pușcaș: Să meargă de unde a venit! Nu putem compara anvergura lui Boloni cu cea a lui Stoichiță, scuzați-mă!

Dumitru Dragomir: Nu, pentru că aici e vorba organizatoric. Stoichiță e dat dracului, fraților.

Marcel Pușcaș: Dat dracului la ce capitol? 

Dumitru Dragomir: La tot. La comunicare, la tot. Dacă Federația nu-l avea pe Stoichiță, se alegea praful de toate loturile. El s-a ocupat de echipele mici și a calificat U21 de două ori. Eu știu bine ce se întâmplă în Federație.

Marcel Pușcaș: Înseamnă că e foarte grav dacă o structură precum o federație națională nu poate plăti doi oameni... într-adevăr, e o federație cu cel mai mic buget din estul Europei, avem 7-8 milioane de euro. Nu văd alți bani la FRF prin necalificările din ultimii opt ani.

Dumitru Dragomir: Marcele, ăștia n-au vopsit în 8 ani de zile niciun gard făcut de noi. Ăștia n-au dat cu o bidinea. Sunt făcute de noi, Mircea Sandu și Mitică Dragomir. Ăștia n-au vopsit nici gardul să ne arate înăuntru leopardul.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!