VIDEO EXCLUSIV Ciprian Marica, după ratarea barajului pentru Campionatul Mondial: „Mirel Rădoi iese oaia neagră!”

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 Noiembrie 2021, 22:54
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 01:37

România a trecut Liechtenstein, scor 2-0, în ultimul meci al grupei J, însă a ratat calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar.

Ciprian Marica este de părere că s-au făcut două erori capitale în timpul mandatului lui Rădoi, care au făcut ca naționala să rateze încă un Mondial.

Potrivit fostului atacant al naționalei, prima greșeală care a fost făcută o reprezintă de faptul că FRF a gândit o o strategie pe termen lung în ceea ce privește naționala. Fostul internațional este de părere că la nivel de echipă națională, strategiile ar trebui gândite pe termen scurt și mediu.

A doua greșeală ar fi faptul că Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională înaitea ultimelor două meciuri din grupă, lucru care i-a făcut pe fotbaliști, potrivit lui Marica, să se simtă abandonați.

„Liechtenstein a pierdut toate meciurile acasă, era clar că un astfel de adversar nu avea cum să ne pună probleme. În continuare, arătăm că avem probleme în compartimentul ofensiv, acolo unde marcăm destul de greu.

Repet ceea ce am spus și înainte de meciul cu Islanda. Jucătorii s-au simțiți lăsați singuri. Jucătorii au simțit că nu mai au pe bancă un om pentru ei, dedicat 100%.

Cel mai convenabil pentru FRF să fie el (Mirel Rădoi) victima și să fie arătat cu degetul. Până la urmă Mirel Rădoi iese oaia neagră și Federația, oile albe, toată lumea e fericită.

Este inexplicabil cum se poate gândi cineva să aibă rezultate peste alţi patru ani. Eu îmi aduc aminte când era domnul Piţurcă. Era criticat, dar îmi spunea că rezultatele îl ţin în viaţă. Nu contează că arăţi nu ştiu cum ca stil de joc, rezultatele te ţin în viaţă”, a spus Ciprin Marica, la PRO X.

România nu s-a mai calificat la o Cupă Mondială din 1998.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!