EXCLUSIV Reacția lui Emil Săndoi după egalul cu Germania U21! Ce spune despre petrecerea cu lăutari din cantonament

Emil Sandoi Campionatul European de Tineret Echipa nationala U21 Nationala U21
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 22:53
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 22:53

Naționala U21 a României a obținut un rezultat de egalitate, scor 0-0, cu Germania, în ultimul meci de pregătire înainte de debutul la Campionatul European de tineret.

La finalul partidei, Emil Sădoi și-a felicitat jucătorii pentru pentru determinarea pe care au arătat-o pe teren și le-a mulțumit suporterilor prezenți pe Stadionul Municipal din Sibiu, care au făcut o atmosferă superbă.

„Da, sunt mulțumit. O să-i felicit pe băieți, pentru că așa cum ne propusesem, am arătat altă față astăzi decât meciul cu Portugalia.

Ocaziile mai clare le-am avut noi, cred. Am avut un pic de suferit pe final de meci, când am făcut mai multe schimbări și s-a văzut în angrenajul echipei. Per total a fost un joc echilibra și cred că rezultatul este corect.

Îmi pare rău că nu am reușit să înscriem. Ar fi contat foarte mult o victorie astăzi, cu Germania, dar până la urmă, să știți că eu și rezultatul de astăzi îl consider pozitiv.

A fost o atmosferă superbă astăzi. Vreau să mulțumesc și în numele jucătorilor pentru modul în care ne-au încurajat, pentru atitudinea pe care au avut-o în tribune. Cred că orice antrenor sau jucător își dorește să aibă parte de așa ceva”, a spus Emil Săndoi la finalul meciului.

Emil Săndoi, despre petrecerile cu lăutari de la națională

Selecționerul naționalei de tineret neagă orice acuzație și spune că nu a fost nimeni în cantonamentul României, însă recunoaște că le-a permis jucătorilor „să fie în elementul lor” după înfrângerea cu Portugalia, scor 0-2.

„Mă vedeți pe mine vreodată că aș chema lăutari sau maneliști în cantonamentul echipei naționale? Haideți să vă spun ceva. O echipă are și ea intimitatea ei. Ca antrenor, în unele momente trebuie să simți să le mai dai și puțină libertate. Câteodată după victorii, altădată după înfrângeri. Să-i lași să fie în elementul lor, să nu stai permanent pe capul lor. Dar puteți fi ferm convinși că nu a fost absolut nimeni în cantonamentul nostru”, a mai spus Săndoi.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!