Rares Ilie Coasta de Azur Nationala U21 Nice Rareș Ilie Nice Nationala U21

De pe Coasta de Azur în Ghencea! Cu ce scop a revenit Rareș Ilie în România și ce lasă de înțeles

Fotbalistul format la Rapid a fost transferat în această vară la Nice, în Ligue 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 19:37
Data actualizarii: Luni 14 Noiembrie 2022, 20:10

Mijlocaşul Rareş Ilie, legitimat la Nice, în Franţa, a afirmat că nu contează că naţionala U21 va avea drept adversari în stagiul de pregătire două echipe de club, CSA Steaua şi FC Argeş, contând mai mult ca echipa să fie pregătită pentru turneul final din vara anului viitor.

Rareș Ilie a evidențiat faptul că abia așteaptă să joace din nou întrucât ultimul meci l-a disputat în urmă cu mai bine de o lună.

Rareș Ilie: "Îmi lipsește un pic jocul"

"Am venit la lot pentru aceste două amicale. Îmi lipseşte un pic jocul şi îmi doresc să mă antrenez cât mai bine şi să joc în aceste două partide. Eu mă simt la fel, nu voi fi niciodată stranier. 

Mi-a fost dor de casă, trebuie să recunosc şi îmi prinde bine să revăd nişte colegi români. Nu contează că vom juca cu două echipe de club, trebuie să dăm totul pentru că în vară este turneul final şi trebuie să facem o figură foarte frumoasă", a declarat Rareş Ilie.

  • 366 de minute în opt meciuri a jucat Rareș Ilie la Nice
  • 6 octombrie e data la care a jucat ultimul meci la gruparea de pe Coasta de Azur
  • 3 milioane de euro e cota lui Rareș Ilie
  • 1,83 m e înălțimea lui Rareș Ilie
  • 19 ani are fostul fotbalist de la Rapid

Lotul echipei naţionale de tineret a României s-a reunit luni la Centrul Naţional de Fotbal Buftea în vederea unui stagiu de pregătire.

România U21 va întâlni, joi, 17 noiembrie, de la ora 17:00, formaţia CSA Steaua, pe stadionul Steaua, iar meciul cu FC Argeş este programat, la Piteşti, luni, 21 noiembrie, de la ora 13:00.

La Campionatul European U21 de anul viitor, România a fost trasă la sorţi într-o grupă alături de Spania, Ucraina şi Croaţia.

VIDEO Nana Falemi, la Poveștile Sport.ro

Modifică setările cookies