Sergio Aguero Manchester City Pep Guardiola Real Madrid Liga Campionilor

„Nu înțeleg!” Sergio Aguero critică decizia lui Pep Guardiola după Real Madrid - Manchester City 1-1! Explicația antrenorului 

Real Madrid și Manchester City s-au duelat în manșa tur a semifinalelor UEFA Champions League, scor 1-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 10 Mai 2023, 00:35
Data actualizarii: Miercuri 10 Mai 2023, 00:35

Scorul a fost deschis de Vinicius Junior, cu o super execuție din afara careului, după o acțiune frumoasă a lui Camavinga, iar Realul a intrat cu avantaj minimum la pauză. Manchester City însă a reușit să „smulgă” un punct pe Santiago Bernabeu datorită golului marcat de Kevin De Bruyne, care l-a învins pe Thibaut Courtois cu o execuție de la distanță. 

Astfel, returul va fi cel care va decide finalista din „capul de afiș” al semifinalelor UEFA Champions League. Pentru meciul tur, Pep Guardiola a surprins din nou cu decizia de a nu face nicio schimbare. 

Sergio Aguero îl „ceartă” pe Pep Guardiola 

Decizia tehnicianului catalan a fost una de neînțeles pentru fostul mare atacant al „cetățenilor”, Sergio Aguero, care a comentat partida de pe Bernabeu. Argentinianul a declarat că nu înțelege de ce Pep Guardiola a decis să nu îl trimită în teren pe Julian Alvarez pentru a întări atacul echipei. 

Mai mult, Aguero este de părere că cel care a câștigat Campionatul Mondial alături de Argentina în această iarnă ar trebui să primească mult mai multe minute de joc.

„Ceea ce nu înțeleg e de ce nu l-a trimis pe Julian în teren. Mă întreb, dar e Pep...nu se însoară cu nimeni. Dacă era după mine l-aș folosi aproape în fiecare meci pe Julian pentru că avem nevoie ca el să fie activ și să strălucească”, a declarat Aguero pentru StarPlusLA.

Explicația lui Pep Guardiola după ce nu a făcut nicio schimbare 

Întrebat la finalul meciului despre decizia de a nu face vreo schimbare, Pep Guardiola a explicat care a fost raționamentul său, argumentându-și punctul de vedere. 

„Pentru că m-am gândit că joacă bine cei care se aflau deja pe teren, cei care se aflau deja în teren aveau deja o anumită idee, sunt jucători care rețin mingea. Madridul are jucători care fac tranziții în alergare și dacă meciul ia o turnură nebună nu avem nivelul atât de bun precum al lor”, a declarat Guardiola citat de marca.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!