Mauricio Pochettino Liga Campionilor PSG Liga Campionilor

Pochettino, primele explicații după ce starurile PSG nu au putut s-o bată pe Brugge: ”Asta e problema”

PSG a oferit una dintre marile surprize ale serii de Liga Campionilor. Cu starurile Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar în teren, parizienii nu au reușit să câștige pe terenul lui Brugge.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Septembrie 2021, 08:37
Data actualizarii: Joi 16 Septembrie 2021, 08:40

Francezii au condus prin golul lui Ander Herrera, dar au fost egalați și meciul s-a încheiat la egalitate, 1-1. Mauricio Pochettino a oferit primele explicații pentru pasul greșit făcut de echipa pe care toată lumea o vede drept favorită pentru câștigarea Ligii Campionilor.

„Nu cred că Brugge a dominat jocul. Am avut posesia. Sunt aspecte din joc în care puteam să fim mai buni. Am început jocul bine, am marcat... le-am dat oportunitatea să creadă în golul egalizator. Trebuie să muncim ca să progresăm.

Nu cred că problema este munca celor trei jucători din ofensivă (n.r. - Messi, Mbappe și Neymar). Problema este că nu am fost suficient de puternici pentru un meci de Champions League. Trebuie să fim puternici pe toate planurile. 

Am spus-o deja, avem o echipă cu jucători magnifici. Trebuie să găsim o organizare care să ne permită să combinăm forța din defensivă cu creativitatea din atac. Dar pentru asta, avem nevoie de timp”, a spus antrenorul lui PSG, citat de Le Parisien.

În Grupa A, Manchester City a preluat deja ”fotoliul de lider”, după ce a învins-o cu scor de tenis pe RB Leipzig, 6-3. PSG și Brugge sunt pe locurile doi, respectiv trei, cu câte un punct.

În următorul duel de Liga Campionilor, PSG va primi vizita lui Manchester City.

Modifică setările cookies