Atletico Madrid - Chelsea, primul meci cu VAR din Bucuresti! Care au fost precedenetele partide din Romania unde a fost utilizat arbitrajul video

National Arena Atletico Madrid Chelsea VAR Liga Campionilor Atletico Madrid - Chelsea, primul meci cu VAR din Bucuresti! Care au fost precedenetele meciuri din Romania unde a fost utilizat arbitrajul video
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Februarie 2021, 23:14
Data actualizarii: Miercuri 24 Februarie 2021, 01:47

Atletico Madrid - Chelsea a fost meciul din fazele eliminatorii UEFA Champions League care s-a jucat pe Arena Nationala. 

Partida a beneficiat de arbitraj video, iar astfel acesta a fost primul meci jucat in Bucuresti unde s-a utilizat VAR-ul. Premiera a avut loc la Cluj, cand CFR a jucat contra Slaviei Praga in play-off-ului UEFA Champions League. Partida a avut loc pe 20 august 2019, iar "feroviarii" au fost invinsi cu 0-1. In retur, Slavia s-a impus cu 1-0. 

Al doilea meci a fost tot acasa la CFR, in turul 16-imilor Europa League. Ardelenii au jucat impotriva Sevillei. Meciul a avut loc pe 20 februarie 2020, iar scorul a fost 1-1. In retur, CFR a remizat cu spaniolii, scor 0-0, insa sistemul VAR i-a anulat un gol CFR-ului. Paun reusise sa trimita mingea in poarta, dar arbitrajul video a anulat golul dupa un hent la Lacina Traore. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!