Antonio Conte, criticat de un jucător de la Tottenham după eliminarea din Champions League: ”M-a lăsat iar pe bancă”

Antonio Conte Tottenham Tottenham - AC Milan Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Martie 2023, 10:23
Data actualizarii: Joi 09 Martie 2023, 10:23

Antonio Conte a fost ”înțepat” de unul dintre jucătorii săi după eliminarea lui Tottenham din Liga Campionilor.

După 0-1 în tur cu AC Milan, Spurs nu a reușit să întoarcă rezultatul și a remizat la Londra, 0-0, astfel că a părăsit competiția.

Richarlison (25 de ani), atacantul brazilian de la Tottenham, nu s-a abținut și a contestat public decizia luată de Antonio Conte de a-l ține pe bancă până în minutul 70, când l-a înlocuit pe Emerson Royal.

Antonio Conte, criticat de unul dintre jucătorii său

”Sunt sincer, acest sezon a fost de rahat. Vreau să joc. Nu am înțeles (n.r. - decizia lui Conte). Eram într-un moment bun, dar Conte m-a lăsat iar pe bancă. Ieri m-a anunțat în primul ”11”, iar apoi... pe bancă, din nou!”, a spus Richarlison, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

În ciuda declarațiilor oferite de sud-american, acesta are cifre modeste în acest sezon. A marcat de două ori în 25 de partide, ambele goluri în Champions League, cifră la care se mai adaugă și alte trei pase decisive, în toate competițiile.

Eliminată din Champions League, Tottenham rămâne acum cu lupta pentru primele patru locuri din Premier Leauge, care asigură prezența în sezonul următor al celei mai importante competiții organizate de UEFA. Spurs este pe locul patru, cu 45 de puncte, la trei puncte în fața celor de la Liverpool.

Pentru a-l transfera pe Richarlison de la Everton, Tottenham a plătit 58 de milioane de euro în vara anului trecut.

Evaluat la 58 de milioane de euro de site-urile de specialitate, Richarlison are un contract cu Tottenham valabil până în 2027.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!