"A trebuit sa vin deghizat!" Cum s-a transformat iubitul lui Kinsey Wolanski, ca sa fie pe Wanda la finala UEFA Champions League! El are interdictie de 5 ani pe stadioane

"A trebuit sa vin deghizat!" Cum s-a transformat iubitul lui Kinsey Wolanski, ca sa fie pe Wanda la finala UEFA Champions League! El are interdictie de 5 ani pe stadioane

Instagram i-a suspendat contul lui Kinsey Wolanski dupa ce aceasta a intrat pe teren la finala dintre Tottenham si Liverpool.

Americanca Kinsey Wolanski a devenit noua senzatie de pe internet dupa ce a intrat pe teren sambata seara in prima repriza a finalei UEFA Champions League. In mai putin de o zi, peste 2 milioane de oameni i-au dat follow pe contul de Instagram. Insa Facebook, compania care detine Instagram, a decis sa-i suspende contul blondei de 22 de ani! Momentul, nu a fost oferita o explicatie pentru aceasta masura.

Wolanski este iubita lui Vitaly Zdorovetskiy, cel care detine site-ul Vitaly Uncensored. Conform celor de la ApexMGAnalytics, valoarea reclamei facute de Kinsey in timpul meciului a fost de 4 milioane de dolari!

Are interdictie pe stadioane

Culmea, Vitaly a fost si el pe stadion! El a postat o imagine pe retelele de socializare in care dezvaluia cum s-a deghizat pentru a fi pe Wanda Metropolitano! El are interdictie in a intra pe orice stadion din lume dupa ce, la finala Campionatului Mondial din 2014 a intrat pe teren.


 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul țării, un subiect de film în stil mafiot. De ce îl acuză Cîțu pe Teodorovici
BRAT