"Va prelua 50 % din actiuni!" Se pregateste o revenire in forta! Rapid va fi preluata de un MILIONAR hotarat sa ii promoveze pe giulesteni in Liga 1! Anunutul momentului

"Va prelua 50 % din actiuni!" Se pregateste o revenire in forta! Rapid va fi preluata de un MILIONAR hotarat sa ii promoveze pe giulesteni in Liga 1! Anunutul momentului

Un milionar va prelua 50% din actiunile clubului Rapid.

Rapid vrea neaparat sa promoveze in acest sezon in Liga 1, iar la nivelul conducerii urmeaza sa se produca anumite schimbari. Potrivit Prosport Liviu Goncea, cel poreclit "milionarul KIA", va prelua 50% din actiunile giulestenilor. 

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache a confirmat faptul ca Liviu Goncea va prelua 50 la suta din actiunile Rapidului, iar semnarea actelor este o chestiune de timp.

"Ca sa inchei orice discutie, Primaria Sectorului 1 nu a dat niciun ban la Rapid. Bani la Rapid aduc prietenii mei. Victor Angelescu este unul dintre ei, iar Liviu Goncea, actionarul de la KIA, va fi unul dintre actionarii majoritari. Va semna actele in septembrie sau octombrie, e o chestiune de timp, un acord de preluare a 50 la suta din actiuni. Deci 50 la suta sunt la Victor Angelescu, iar 50 la suta vor fi la Liviu Goncea. Ei vor fi cei doi actionari ai clubului Rapid, amandoi sunt prietenii mei. Cu Liviu Goncea ma cunosc de peste 40 de ani", a spus Dan Tudorache pentru Prosport.

Goncea are noua conturi in lei euro si dolari, in valoare totala de 4.439.584 lei, aproximativ 730.000 de euro. Liviu Goncea detine 51% din actiunile Mit Motors International si KIA Romauto, 3 terenuri intravilane in Bucuresti si Sinaia si o casa de vacanta in Sinaia, potrivit declaratie de avere din iunie 2019.

In acest moment, Rapid se afla pe pozitia a cincea in clasamentul Ligii a doua, cu 13 puncte dupa 7 etape. Etapa viitoare, echipa antrenata de Daniel Pancu va juca pe teren propriu impotriva celor de la SCM Buzau, formatie care se claseaza pe pozitia a doua.


VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 1000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT