Mircea Rednic și Dinamo: povestea continuă! ”Puriul” s-ar putea bate cu echipa sa de suflet în Liga 2

Mircea Rednic Dinamo FC Brasov Liga 2 Mircea Rednic
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 13:05
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 13:10

Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani a clubului după ce a pierdut barajul cu Universitatea Cluj.

Pe lângă momentul greu din punct de vedere sportiv, Dinamo va avea viață grea și pe plan financiar, pentru că ”roș-albii” vor pierde banii din drepturile TV, adică o bună parte din bugetul anual al clubului. 

Mircea Rednic s-ar putea duela cu Dinamo în Liga 2

În plus, retrogradarea ar putea duce și la retragerea unor anumiți sponsori, astfel că participarea în următorul sezon de Liga 2 este pusă sub semnul întrebării.

În eșalonul secund, Dinamo îl poate avea ca adversar pe Mircea Rednic, fostul antrenor din ”Ștefan cel Mare” și favoritul fanilor dinamoviști. ”Puriul” a fost la Brașov pentru a discuta condițiile în care acesta ar putea prelua clubul de sub Tâmpa, anunță Fanatik.

În sezonul anterior, Brașovul s-a salvat la limită de la retrogradare, după ce a câștigat barajul pentru menținere/retrogradare cu Poli Timișoara.

Liviu Ganea: ”Nu știm dacă va continua în Liga 2”

Liviu Ganea pune sub semnul întrebării viitorul lui Dinamo în Liga 2, având în vedere datoriile clubului și planul de reorganizare care va fi dat peste cap.

„Și aici avem o discuție interesantă cu Liga 2, pentru că nu știm dacă va continua în Liga 2. Deocamdată! Nu știm ce se va întâmpla cu planul de reorganizare, tu aveai niște sume acolo, pe care le vei plăti către creditori. 

În Liga 2, din start, banii din televizune nu-i mai ai? Cine va veni să plătească datoriile care sunt acum la Dinamo?”, a spus Liviu Ganea, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!