Cel mai tare echipament din Romania! Tricourile speciale pe care le vor purta jucatorii de la Farul Constanta: cum vor intra in teren | GALERIE FOTO

Cel mai tare echipament din Romania! Tricourile speciale pe care le vor purta jucatorii de la Farul Constanta: cum vor intra in teren | GALERIE FOTO

Farul Constanta aduce un nou tip de echipament in Romania!

Farul Constanta se implica in promovarea judetului pe care il reprezinta. Jucatorii vor purta un echipament special, menit sa arate romanilor ce obiective turistice exista in Constanta. 

Astfel, fotbalistii vor purta cate un tricou personalizat, care va avea pe el imagini cu locuri sugestive din judet, cum ar fi cetatea Histria, statiunea Costinesti sau Trophaeum Traiani de la Adamclisi. 

"Pentru a intari legatura dintre echipa F.C. Farul Constanta si comunitatea constanteana, precum si pentru a promova la nivel national Constanta ca destinatie turistica cu multiple atractii, jucatorii vor intra pe terenul de joc la meciurile oficiale din Liga a 2-a purtand pe piept cate un obiectiv turistic reprezentativ pentru judet.

Sunt o multime de locuri deosebite in aceasta zona a tarii, lucruri cu care constantenii, suporterii Farului, se mandresc, dar care sunt stiute de prea putini romani.

Constanta inseamna Marea Neagra si Litoralul, dar si foarte multa istorie, natura, frumusete. Inseamnă Dunele Marine de la Agigea, castrul roman de la Capidava sau Biserica Ingropata de la Istria la fel de mult pe cat inseamna Farul Genovez din Constanta", se arata in comunicatul oficial al clubului. 

  • Cel mai tare echipament din Romania! Tricourile speciale pe care le vor purta jucatorii de la Farul Constanta: cum vor intra in teren | GALERIE FOTO
VIDEO PROTVPLUS.RO

Clotilde Armand, mandată de Consiliul Local Sector 1 să ceară în justiție rezilierea contractului cu Romprest
BRAT
Modifică setările cookies