Stadionul Steaua csa steaua jandarmeria liga 2 Otelul Galati Liga 2

GALERIE FOTO Ce au găsit jandarmii pe Stadionul Steaua înaintea meciului cu Oțelul Galați

CSA Steaua - Oțelul Galați, capul de afiș al etapei cu numărul 11 din Liga 2, se joacă astăzi, de la ora 17;00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:22
Data actualizarii: Marti 25 Octombrie 2022, 16:22

Cu puțin timp înainte de meci, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București a emis un comunicat de presă în care a anunțat că, la controlul specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe pirotehnice ascunse în stadion, care ar fi urmat să fie folosite în timpul jocului.

Jandarmii au găsit materiale pirotehnice ascunse pe Stadionul Steaua înaintea meciului cu Oțelul Galați

Materialele pirotehnice găsite de jandarmi au fost confiscate, iar acum "se vor întocmi actele necesare începerii cercetărilor".

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele CSA STEAUA BUCUREȘTI și ASC OȚELUL GALAȚI, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări: 

În jurul orei 13:00, pe timpul controlului specific al arenei sportive, au fost depistate mai multe materiale pirotehnice ascunse în stadion, acestea fiind ridicate în vederea confiscării și întocmirii actelelor necesare începerii cercetărilor. 

Pe această cale, atragem atenția tuturor participanților la evenimentul sportiv asupra faptului că aceste acțiuni  constituie fapte de natură penală și sunt pedepsite ca atare de cadrul normativ în vigoare.

Din aceste motive, pentru prevenirea producerii unor incidente de securitate, Jandarmeria  Capitalei evidențiază din nou ca pentru acest meci de fotbal au fost dispuse măsuri  speciale de control asupra tuturor persoanelor și autovehiculelor care vor intra in incinta arenei sportive", a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

CSA Steaua este pe locul doi și poate reveni pe prima poziție în cazul în care va reuși să câștige derby-ul rundei cu Oțelul Galați. ”Militarii” vor reveni în Ghencea, după ce TAS a decis să ridice suspendarea dictată de FRF.

De partea cealaltă, Oțelul Galați a avut un start bun de sezon în Liga 2 și este pe locul trei, cu o singură înfrângere în zece meciuri. Dacă va câștiga, echipa lui Dorinel Munteanu va egala liderul Unirea Dej și va trece peste CSA Steaua.

Modifică setările cookies