„E primul stadion din România pe care am intrat și s-a întâmplat asta!” Concluziile lui Mihai Stoica după ce a pășit pe arena din Ghencea 

Mihai Stoica FCSB Stadion Steaua Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 August 2023, 17:49
Data actualizarii: Sambata 05 August 2023, 17:50

FCSB - CFR Cluj se joacă pe stadionul Steaua și se vede LIVE TEXT pe www.sport.ro duminică, de la 21:30. 

FCSB a primit acceptul de a juca pe arena din Ghencea, iar astăzi fanii s-au îngrămădit la casele de bilete de la stadion. Mihai Stoica a mers la arenă, iar acum și-a spus primele impresii, arătându-se impresionat de modul în care a fost refăcut stadionul.

Mihai Stoica, încântat de stadionul Steaua 

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB i-a lăudat pe cei care au proiectat arena, punctând că nu a găsit vreun defect în scurta vizită de sâmbătă. 

„Stadionul e o surpriză mare. E primul stadion din România pe care am intrat și, oricât de critic aș fi vrut să fiu, nu am putut să îi găsesc un defect. Totul e făcut foarte bine. Spațiile destinate echipelor sunt exact ceea ce trebuie. Se iese și se intră foarte ușor în zona destinată sportivilor. Totul de excepție. Gazonul arată bine. E diferit față de ce era pe Arena Națională, dar arată bine.

Mă refer la textură, e hibrid. În opinia mea, nu mai are nimic din vechiul stadion. De ce? Am ieșit unde era parcarea de la tribuna oficială, iar acolo se construiesc blocuri. Lângă s-a construit deja un mini-cartier de blocuri, toate noi. Nu mai recunoști nimic. Chiar nu am trăit sentimentul de la Galați, unde am văzut lucrurile exact așa cum le-am lăsat. Aici totul e schimbat, dar merită felicitați cei ce au proiectat acest stadion. Înțeleg că sunt șanse să se construiască și o Sală Polivalentă lângă stadion, ceea ce ar fi extraordinar”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.  


Mihai Stoica are un mesaj pentru galeria celor de la CSA Steaua chiar de la stadionul din Ghencea pe www.sport.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!