VIDEO EXCLUSIV „Au fost discuții, trebuie să recunosc!” Antrenorul pe care Gigi Becali a încercat de două ori să-l aducă la FCSB

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 13:01
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 14:44

Unul dintre antrenorii români liberi de contract, în această perioadă, a confirmat interesul lui Gigi Becali pentru serviciile sale.

Aflat în mai multe rânduri pe lista scurtă a celor de la FCSB, Ilie Poenaru a dezvăluit că s-a aflat în două rânduri în discuții pentru preluarea băncii tehnice a „roș-albaștrilor”.

Prima oară, Poenaru a fost dorit la FCSB în primul său an în Liga 1, însă a refuzat atunci oferta, deoarece a dorit să-și ducă la bun sfârșit contractul cu Academica Clinceni, club care s-a desființat la finalul anului trecut.

  • Gigi Becali

„Au fost discuții, trebuie să recucosc, în primul meu an în Liga 1, atunci când am reușit să evităm  și retrogradarea cu Academica Clinceni, numai că eram în plin campionat atunci și eu sunt genul de antrenor căruia îi place să ducă totul la bun sfârșit sau dacă lucrurile nu merg, să mă retrag eu, cum s-a întâmplat la Arad.

Era un proiect care mie îmi plăcea la Clinceni, era un proiect construit de mine și de oamenii din club și chiar dacă era un club mic, nu asta ne interesa pe noi, ci voiam să ajungem să ne autofinanțăm și așa mai departe.

Au fost, în decursul anilor, două oferte de la domnul Gigi Becali. Sau mai bine spus de la oameni care îl reprezintau pe el, că nu am discutat personal cu dumnealui”, a dezvăluit Ilie Poenaru, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Ilie Poenaru este acum liber de contract, după ce s-a despărțit de UTA Arad la începutul lunii noiembrie a anului trecut.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!