Mihai Stoica FC Botosani FCSB Superliga

„Așa îi transformi în dușmani!” Incidentul neștiut de care a avut parte FCSB înaintea unui meci din Superliga

MM Stoica a dezvăluit un incident în care a fost implicată echipa FCSB-ului înaintea unui meci cu FC Botoșani.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 09:18
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 09:26

FCSB este una dintre cele mai iubite echipe din România, însă asta vine la pachet și cu responsabilități. MM Stoica a susținut că e foarte ușor ca vicecampioana României să-și transforme fanii din țară în dușmani.

Oficialul „roș-albaștrilor” a povestit un incident care s-a petrecut la un meci disputat de FCSB la Botoșani.

MM Stoica: Fanii au început să strige împotriva jucătorilor!”

„Se întâmplă, cum am păţit, la Botoşani am venit odată foarte târziu şi urma să mergem la masă. Nişte copii aşteptau, era frig afară şi n-am mai lăsat jucătorii să rămână.

Era seara târziu. Au intrat direct la masă şi am auzit copiii ăia care, de unde strigau numele jucătorilor şi abia aşteptau să facă fotografii cu ei şi să le ia autografe, strigau contra lor.

Am ieşit, am stat cu ei minute bune până când au terminat băieţii masa şi i-am rugat să iasă afară pentru că îi transformi în duşmani, în momentul în care nu le acorzi atenţie, pentru că ei pentru tine vin şi e un mare lucru să vină.

Ştiu suporteri că îmi mai scriu <<când ajungeţi?>> şi stau ore întregi şi aşteaptă ca să facă o fotografie cu un jucător, că n-apuci să faci cu mai mulţi jucători. Pentru ei, da, trebuie să faci orice efort pentru a fi alături de ei. Altfel, nu eşti om”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orangesport.

FCSB ocupă locul șase în clasamentul Superligii, cu 26 de puncte, la egalitate cu Petrolul (locul șapte).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies