Superliga

Verdictul dur al antrenorului dorit de Mihai Stoica la FCSB: „Nivelul e extrem de scăzut! Am adormit la CS Mioveni- CFR Cluj!”

Daniel Isăilă a remarcat că nivelul fotbalului românesc este într-un continuu regres. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:00
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2022, 15:01

FCSB caută antrenor după demiterea lui Nicolae Dică (42 ani), după înfrângerea cu U Cluj, 1-2. Cum conducerea nu a găsit un alt tehnician, Mihai Pintilii (38 ani) i-a pregătit pe roș-albaștrii în ultimele trei meciuri: 1-3 cu West Ham, 3-1 cu Rapid și 2-0 cu FCU Craiova. 

În căutarea unui antrenor, Mihai Stoica (57 ani) a mărturisit că până în luna decembrie sunt slabe șanse ca FCSB să-i găsească un înlocuitor lui Nicolae Dică. Mai mult, managerul general al vicecampioanei României a specificat de ce FCSB nu se grăbește, oferindu-l ca exemplu pe Daniel Isăilă (50 ani). 

„Uite, sunt sigur că va prelua presa ce spun eu acum, dar n-am folosit numele lui niciodată într-o discuție cu Gigi. Dacă, de exemplu, în decembrie se face liber Daniel Isăilă... nu știu, dau un exemplu. Vă rog, nu preluați asta, am dat doar un exemplu! E un antrenor interesant, care a făcut performanțe. La Astra, la tineret, nu?”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

CS Mioveni - CFR Cluj l-a adormit pe Daniel Isăilă

În prezent la cârma lui Baniyas, în Emiratele Arabe Unite, Daniel Isăilă a specificat că urmărește meciurile din campionatul României. Fapt ce l-a făcut să susțină că nivelul este într-un continuu regres. 

„Urmăresc meciurile din Liga 1, dar din punctul meu de vedere e din ce în ce mai slabă. Nivelul este extrem de scăzut.

Am văzut Mioveni – CFR, ultimul meci, am adormit foarte bine. Campioana a înscris la singurul şut pe spaţiul porţii, minutul 88”, a declarat Daniel Isăilă pentru Sport Total FM

Antrenorul lui Baniyas a vorbit și despre FCSB. Și nu înțelege cum de roș-albaștrii au jucat de la egal la egal cu Anderlecht, iar apoi au fost zdrobiți de Silkeborg. 

„Nu ai voie să iei 10-0 cu o echipă de mijlocul clasamentului din Danemarca. Desigur, avem multe de învăţat din actuala şcoală daneză. Dar comparativ, dacă ne uităm la celelalte meciuri, FCSB a jucat de la egal la egal cu Anderlecht", a mai spus Daniel Isăilă.

Modifică setările cookies