VIDEO „Acum e testare, tată! Ăla e clar, cu el încep!” Gigi Becali a anunțat care sunt jucătorii aflați 'sub radar' + revenirea lui Tavi Popescu în primul 11 

Gigi Becali este încântat după ce FCSB a câștigat meciul cu Dinamo din a doua etapă.

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 14:43
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 14:42

Finanțatorul de la FCSB a vorbit despre derby-ul cu Dinamo de pe arena Arcul de Triumf, arătându-se mulțumit de prestația echipei sale și de modul în care s-au prezentat jucătorii săi în primele două meciuri. Vicecampioana României se pregătește de meciul cu CSKA Sofia 1948 din preliminariile UEFA Conference League, iar Gigi Becali a anunțat schimbări în echipa de start. 

Vorbind despre schimbările făcute la pauza meciului cu Dinamo, când Miculescu și Băluță au fost înlocuiți cu Compagno și Cordea, patronul FCSB a precizat că încearcă să ruleze tot lotul pentru a vedea nivelul fiecărui jucător. 

Gigi Becali anunță revenirea lui Octavian Popescu

Absent în primele meciuri după suspendarea primită în urma cartonașului roșu primit în ultima etapă, Octavian Popescu va reveni pe teren, iar Gigi Becali a anunțat că va fi titular în duelul cu bulgarii. Mai mult, finanțatorul a anunțat numele fotbaliștilor care vor fi „testați” în următoarea perioadă și a numit și care este jucătorul, pe lângă Florinel Coman, cu care „începe echipa”. 

„Băluță a fost extraordinar, dar trebuie rulați toți în meciurile astea mai ușoare, să îi vedem, să știm ce e cu ei, cum, când îl bagi. Trebuie să îl știi, bă, cât e de tare, ochește bine, nu ochește bine? Ia vezi ținta, a intrat în inimă? 

E test acum, acum e testare, tată. Sunt câțiva jucători care trebuie testați pe posturile lor, Compagno, Băluță nu ai cum să îl testezi, Djokovic nu ai cum să, ăla e clar, cu el încep echipa. Cordea, David Miculescu. Vine Tavi, acum să îl vedem, îl bagăm pe dreapta la Sofia, să vedem. 

Vali Gheorghe va juca și el pentru că jucăm multe meciuri”, a declarat Gigi Becali în cursul zilei de luni. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!