VIDEO "Punem un jucător de câmp". Gigi Becali i-a pus la zid pe cei doi portari de la FCSB

FCSB s-a impus în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, în etapa a doua din Superliga României.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 12:10
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 12:29

FCSB a obţinut a doua victoria din acest campionat, prin golurile marcate de Florinel Coman (minutul 30) şi Darius Olaru (minutul 35). Primul gol al lui Dinamo de la revenirea în eşalonul de elită a fost înscris de portughezul Goncalo Gregorio (minutul 83).

Golul oaspeților a venit în urma unei greșeli a lui Ștefan Târnovanu (23 de ani) care a respins greșit o minge. 

Gigi Becali nu a avut milă de Ștefan Târnovau și Andrei Vlad

Patronul celor de la FCSB i-a avertizat pe cei doi portari de la echipă că trebuie să-și reconsidere atitudinea, altfel va recurge la decizii radicale.

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali a dezvăluit că Andrei Vlad i-a comunicat că vrea să plece de la FCSB, deoarece este nemulțumit de statutul de rezervă. 

"Au fost emoții, dacă tot meciul nu au avut șut pe poartă, a fost greșeala lui Târnovanu, ne-am retras noi puțin, dar la 2-1 nu s-au apropiat de poartă, nu am avut emoții. A greșit omul într-un meci... dacă de exemplu cu golul lui, ăla, se întâmpla ceva, acum stătea pe bancă. Și cu Farul a fost... a ieșit greșit, aici a fost greșeală, acolo a fost de apreciere, aici a greșit pur și simplu, greșeala asta e genul lui Vlad. Una mai face, stă pe bancă.

Vlad a zis că a găsit el o echipă să îl împrumut, i-am zis: 'bine, tată, atunci du-te tu și stăm doar cu un portar, punem un jucător de câmp', echipele nu mai au nevoie de portar de rezervă. Păi dacă vrei să aperi, apără, te oprește cineva? Când dai mingea cadou la adversar, nu mai aperi, asta e greșeală. Nu știu eu, tată", a declarat Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!