GALERIE FOTO Anamaria Prodan l-a taxat usturător pe Laurențiu Reghecampf: "Ești un amărât cu datorii pe la toată lumea din fotbal"

Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Mihai Rotaru Fotbal extern
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 08 Aprilie 2024, 17:40
Data actualizarii: Luni 08 Aprilie 2024, 17:49

Laurențiu Reghecampf se confruntă cu o situație dificilă după plecarea de la Al-Tai, iar Anamaria Prodan a făcut recent declarații importante cu privire la problemele financiare ale antrenorului român.

Potrivit presei saudite, Reghecampf ar fi la un pas de plecare de la Al-Tai, însă cea mai mare provocare pentru el este legată de procesul cu Mihai Rotaru, pe care l-a pierdut. Rotaru susține că antrenorul nu i-a plătit clauza de reziliere convenită, iar această situație îi poate aduce mari probleme lui Reghecampf în găsirea unui nou angajament.

Anamaria Prodan: "Ai grijă că nu ai bani să mai plătești încă un proces"

Anamaria Prodan a dezvăluit că antrenorul trebuie să plătească suma de 300.000 de euro patronului Universității Craiova pentru a-și putea relua cariera de antrenor în Europa. Până când nu-și achită această datorie, Reghecampf ar putea întâmpina dificultăți majore în găsirea unui nou loc de muncă în fotbalul european.

  • deschidere magazin Anamaria Prodan

„Toată lumea îi spune lui Reghe: 'Ai grijă că nu ai bani să mai plătești încă un proces, nu are nimeni în România așa ceva'. Iar tu care ești amărât, cu datorii pe la toată lumea din fotbal… Reghe nu mai poate să antreneze până nu-i dă banii lui Rotaru. 300.000 și ceva sunt bani mulți pentru Reghecampf în momentul acesta”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

„Știu că în România, dar și în Europa nu mai are cum să stea până nu plătește banii, pentru că Rotaru a câștigat în instanță”, a adăugat fosta soție a antrenorului.

Reghe, doar 7 meciuri în al doilea mandat la Craiova

În cele două luni petrecute la al doilea mandat de la Universitatea Craiova, Reghecampf a condus echipa în doar 7 meciuri oficiale și a avut un bilanț de 4 victorii, o remiză și două înfrângeri.

Reghecampf a pierdut litigiul cu Rotaru

Tehnicianul promisese că va plăti suma de 200.000 de euro pentru denunțarea unilaterală a contractului, Mihai Rotaru a tot așteptat ca Reghe să vireze banii, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cum nu a făcut-o, avocații celor de la Universitatea Craiova au deschis un litigiu la Comisiile FRF. 

"Reghe" a fost sancţionat Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu interzicerea desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la plata sumei de 200.000 de euro către fostul său club, Universitatea Craiova.

"Creditor - U Craiova 1948 Club Sportiv SA Debitor - Reghecampf Laurenţiu - Executare drepturi financiare - Admite sesizarea. În temeiul art. 85.3.a din RD, sancţionarea debitorului Reghecampf Laurenţiu cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la executarea integrală a obligaţiilor stabilite prin Hotărârea nr. 753/CL/24.10.2023, în sumă de 200.000 Euro net şi 455 lei cu titlu de taxă de procedură, dar nu mai mult de 2 ani", se arăta în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al FRF.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!