Raul Rusescu Steaua Valeriu Argaseala Liga 1

UPDATE: Rusescu e in Bucuresti si negociaza revenirea la Steaua! Conditia pe care trebuie sa o accepte inainte de a semna:

Steaua vrea sa-l ia cu bani putini pe Bokila de la Terek Groznii. Rusii au mai scazut la pret, dar conducerea Stelei nu este dispusa sa plateasca suma cerut. DETALII AICI

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 August 2014, 14:07
Data actualizarii: Duminica 31 August 2014, 14:07

UPDATE: Raul Rusescu este la Bucuresti si negociaza revenirea la Steaua. Sevilla este de acord cu imprumutul, cu conditia ca echipa care il ia pe Rusescu sa ii plateasca integral salariul, anunta DigiSport.

Steaua incearca sa-l convinga pe Rusescu sa accepte un salariu mai mic decat cel de la Sevilla, de 45.000 de euro, suma mult prea mare pentru ce poate sa plateasca clubul din Ghencea.


Steaua le-a propus rusilor varianta unui imprumut pentru Bokila si plata transferului definitiv la finalul sezonului. Daca nu se ajunge la o intelegere cu Terek, Steaua s-ar putea orienta catre o solutie sigura - Raul Rusescu.

Fostul golgheter al Stelei n-a fost pastrat de Braga, club la care a evoluat sub forma de imprumut sezonul trecut, si se antreneaza in acest moment cu Sevilla.

Spaniolii nu au nevoie de Rusescu nici in acest sezon si cauta sa-l imprumute pentru a scapa de o parte din cheltuielile cu salariul atacantului roman.

In presa din Spania s-a vehiculat un posibil imprumut la o echipa Segunda, insa o afirmatie facuta aseara de Valeriu Argaseala anunta demararea negocierilor pentru o revenire a lui Rusescu in tricoul ros-albastru.

"Este posibil! Vom mai face transferuri", a raspuns, misterios, Argaseala, atunci cand a fost intrebat despre un posibil imprumut al lui Rusescu.

Bokila costa 1,8 mil €

Galca a cerut cu insistenta intarirea lotului cu cel putin un atacant, iar conducerea negociaza transferul lui Jeremy Bokila, congolezul care a impresionat in urma cu doua sezoane la Petrolul.

Avantul oficialilor din Ghencea a fost taiat de primul pret cerut de Terek Groznii - 2 milioane de euro - dar Valeriu Argaseala continua discutiile cu rusii.

Bokila nu a dar randamentul asteptat de rusi la Terek, iar la ultimul meci de campionat nici macar n-a prins lotul. Oficialii clubului vor sa il cedeze, insa doar in schimbul unei sume avantajoase.

Conform publicatiei Fanatik, in urma negocierilor, Terek a mai taiat 200 de mii din suma ceruta initial, astfel ca pretul lui Bokila a ajuns la 1,8 milioane de euro.

Steaua le-a propus rusilor varianta unui imprumut si plata pentru transferul definitiv la finalul sezonului.

Valeriu Argaseala se asteapta ca pretentiile clubului Terek sa scada si mai mult incepand de maine, odata cu incheierea perioadei de transferuri pe pietele din vestul Europei.

16 goluri a marcat Bokila pentru Petrolul in sezonul 2012-13

Modifică setările cookies