Lucian Sanmartean FCSB Liga 1 Superliga

ULTIMA ORA! "Am avut o prima discutie!" Lucian Sanmartean se intoarce la FCSB! Reactia clubului: "Este un jucator de legenda pentru noi!" ANUNTUL MOMENTULUI

Un fost jucator de la FCSB ar putea colabora cu ros-albastrii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Octombrie 2019, 18:11
Data actualizarii: Miercuri 09 Octombrie 2019, 20:16

Lucian Sanmartean, fost jucator la FCSB, a fost astazi la baza de pregatire a ros-albastrilor din Berceni si a vorbit despre o eventuala colaborare cu acestia. Sanmartean si-a deschis Scoala de Fotbal in 2017 si ar dori sa colaboreze cu FCSB. La "Scoala de Fotbal Lucian Sanmartean" sunt inscrisi copii cu varste intre 6 si 11 ani.

"Am avut doar o prima discutie. Am dorit sa le propun o colaborare si ei au avut disponibilitatea sa ma primeasca. Am avut o prima discutie, s-au aratat interesati, dar nu am stabilit inca nimic", a spus Sanmartean pentru Digisport.

Narcis Raducan: "Ma bucura ideea lui Lucian!"


Managerul sportiv al celor de la FCSB, Narcis Raducan, a confirmat discutiile cu Lucian Sanmartean si spune ca ar putea exista o colaborare intre fostul jucator al ros-albastrilor si club.

"Ma bucura ideea lui Lucian. Este un jucator de legenda pentru FCSB si orice colaborare cu actuala lui activitate da calitate produsului final, jucatorul", a reactionat Narcis Raducan.

Modifică setările cookies