Transformarea lui Florinel Coman! "Stiti ce se intampla acum cu el la antrenamente?!" Dezvaluirea facuta de MM Stoica despre atacant

Transformarea lui Florinel Coman! "Stiti ce se intampla acum cu el la antrenamente?!" Dezvaluirea facuta de MM Stoica despre atacant

Florinel Coman a fost cel mai bun om al FCSB-ului cu Sepsi, in victoria 2-0. El a scos un penalty si a marcat un gol.

Florinel Coman a ajuns la 9 goluri in actualul sezon al Ligii I. El a fost decisiv in victoria FCSB-ului cu Sepsi, scor 2-0. Intrat la pauza in locul lui Morutan, Coman a scos un penalty, transformat de Gnohere, si a marcat un gol.

MM Stoica: "Coman e in top la antrenamente"

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, pune forma buna a lui Coman pe seama faptului ca acesta este mult mai implicat la antrenamente. El a dezvaluit cum s-a schimbat tanarul atacant de 20 de ani.

"Coman era mereu intre ultimii anul trecut. Acum e in prima jumatate. In top e mereu Mihai Roman, un jucator de 35 de ani! E incredibil", a spus Mihai Stoica la Digi.

MM Stoica: "Mihai Roman e incredibil"

Mihai Roman (34 de ani) este jucatorul din lotul FCSB-ului cu cele mai bune cifre la antrenamente. Mijlocasul adus de la FC Botosani, care a mai jucat in cariera sa la Brasov, Rapid si Toulouse, l-a impresionat pe Mihai Stoica. Directorul sportiv al formatiei ros-albastre a tinut sa-l dea exemplu celorlalti jucatori.

Mihai Stoica a dezvaluit ca Mihai Roman este fotbalistul de la FCSB care se antreneaza cel mai bine. Chiar daca nu mai e la prima tinerete, Roman este intr-o forma fizica excelenta.

"Noi urmarim toate cifrele jucatorilor la antrenamente si afisam asa niste clasamente. Mihai Roman este mereu in top! E incredibil, e un jucator de aproape 35 de ani. Inainte era si Momcilovic, dar el se antreneaza separat acum", a spus Mihai Stoica la Digi.

VIDEO PROTVPLUS.RO

44 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Specialiști: Un seism de peste 7 grade se poate produce oricând
BRAT

Modifică setările cookies