"Suntem in mars catre locul 1!" Vintila, increzator inaintea derby-ului cu Viitorul: ce spune despre reintalnirea cu Gica Hagi

"Suntem in mars catre locul 1!" Vintila, increzator inaintea derby-ului cu Viitorul: ce spune despre reintalnirea cu Gica Hagi

Viitorul - FCSB, unul dintre derby-urile etapei, se joaca duminica seara, ora 20:30.

Bogdan Vintila este increzator ca echipa sa se va intoarce cu toate punctele de la Ovidiu. Antrenorul FCSB si-a fixay obiectiv titlul in acest sezon si nu concepe sa se incurce pe terenul echipei lui Hagi.

"Suntem in fata unui joc important, cu o echipa foarte buna, foarte bine organizata si cu un antrenor foarte bun, ne va astepta un joc dificil, dar am incredere ca jucatorii mei sunt conectati si pregatiti pentru a da o riposta ferma echipei Viitorul. O sa fie foarte interesanta din punct de vedere tactic si asa ca joc eu consider ca jucatorii mei sunt mult mai motivati si mult mai bine pregatiti pentru aceasta disputa pentru ca suntem intr-un mars catre locul 1 prin care trebuie sa trecem si maine cu acest joc pe care imi doresc sa-l castigam. Imi doresc o clasare pe primul loc. Este obiectivul meu si al clubului. E speciala intalnirea cu Gheorghe Hagi, ma bucur sa-l revad si atata tot. In rest, suntem adversari si ne respectam", a declarat Bogdan Vintila la conferinta de presa.

Inaintea meciului direct, Viitorul este pe locul 3, cu 35 de puncte, la 5 puncte in spatele liderului Astra. FCSB este pe locul 5, cu 33 de puncte.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT