Yuksel Yesilova Superliga

Steaua, amenintata cu FIFA! Vezi de ce:

Preparatorul fizic turc Yuksel Yesilova ameninta Steaua cu FIFA - finantatorul Gigi Becali nu m-a placut pentru sunt musulman - sustine Yesilova.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 09:18
Data actualizarii: Marti 13 Ianuarie 2009, 13:19

Steaua a emis un comunicat prin care neaga orice implicatie religioasa in ceea ce priveste concedierea preparatorului fizic.

„Yuksel Yesilova nu a reclamat niciodata faptul ca ar fi fost concediat din cauza convingerilor sale religioase. FIFA s-a autosesizat in urma informatiilor nefondate aparute in presa din Romania”.

Turcul Yuksel Yesilova este insa de alta parere, mai mult este hotarat sa mearga pana la capat cu demersul sau.

„Inainte de meciul cu Fiorentina, doua persoane importante din conducere au venit la Dorinel si i-au spus sa ma dea afara. Munteanu le-a comunicat ca in acest caz va pleca si el. Totusi, Dorinel mi-a povestit acest lucru abia dupa meci, ca sa nu strice atmosfera”, a spus Yesilova.

„Sunt sigur ca Becali nu m-a placut de la inceput pentru ca sunt musulman. El nu respecta nicio religie, mai mult, nu respecta pe nimeni.

Daca nu i-a respectat pe Hagi sau pe Dorinel, cum sa ma respecte pe mine?! Cat am stat la Steaua, nu am primit niciun leu!”, a spus fostul preparator fizic pentru Adevarul.

Regulamentul FIFA este foarte strict in ceea ce priveste discriminarea de orice fel, iar Steaua risca suspendarea sau chiar excluderea daca se gasesc dovezi in acest caz.


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!