"Cazul lui Yesilova este o problema minora. Nu se pot dovedi aceste acuzatii"

Valeriu Argaseala nu este deloc nelinistit cand se aduce vorba de fostul preparator fizic al Stelei, turcul Yesilova. Acesta a spus ca a fost dat afara de la Steaua, pe motive religioase. “Ma intereseaza cazul asta, cat ma intereseaza cat de mult imi creste marimea la picior”
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2009, 22:26
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2009, 22:29

Steaua nu se sperie de amenintarile lui Yesilova. Chiar si cand turcul a anuntat ca va reclama Steaua la FIFA, presedintele Argaseala spune ca aceste acuzatii sunt false, iar verdictul va fi in favoarea clubului.

“Yesilova va fi audiat pentru ce s-a scris, cum ca a fost dat afara din motive religioase. Hartia care a sosit de la FIFA suna cam asa “Din diverse surse s-a aflat ca el a plecat de la Steaua din motive reveligioase”. Forul este normal sa il asculte, dar asta nu inseamna ca el are dreptate. Daca el spune ca are dreptate, care e problema? Ma intereseaza cazul asta, cat ma intereseaza cat de mult imi creste marimea la picior. Este o problema minora. Am avut si catolici si musulmani, iar asa ceva nu s-a intamplat. Cand a fost angajat stiam ce religie are”, a spus Valeriu Argaseala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!