Gloria Buzau se rupe de Steaua: a imprumutat jucatori de la Timisoara!

Lasata de izbeliste de Becali, Steluta din Buzau se da cu Timisoara si a primit deja o noua porecla. "Buzisoara" a luat 14 jucatori de la Timisoara si un antrenor nou. Mutarea il poate costa titlul pe Iancu.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Ianuarie 2009, 20:50
Data actualizarii: Luni 12 Ianuarie 2009, 20:52

Timisoara trebuie sa fie atenta cu Buzisoara daca vrea sa ia titlul. Steaua a pierdut campionatul anul trecut pentru ca a facut egal cu Steluta din Buzau.
"Vom imprumuta la Buzau mai multi jucatori de la satelitul Timisoarei, Buftea. Sunt jucatori tineri si corecti. Noi nu suntem ca Steaua si nu vom da indicatii la Buzau. M-as bucura ca in retur Buzaul sa bata Timisoara" e declaratia zilei oferita de Iancu de Timisoara.

Ramasa fara Bicfalvi, Tudose sau Litu, chemati inapoi de Steaua, Buzaul si-a gasit o noua forta din Romania de la care imprumuta jucatori - Timisoara lui Iancu si Balint. La vara, Buzaul si satelitul Timisoarei, Buftea ar putea fuziona.
Buzisoara s-ar putea chema noua echipa, care si-a luat si antrenor de la Buftea - Balaur a venit la Buzau impreuna cu tinerii Timisoarei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!