Hermannstadt CS Mioveni Hermannstadt - Mioveni Marius Maldarasanu Superliga Superliga

Se anunță un meci greu? Ce a spus antrenorul lui Hermannstadt despre partida cu Mioveni

Hermannstadt va primi vizita celor de la CS Mioveni în prima etapă din SuperLiga.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Iulie 2022, 18:05
Data actualizarii: Joi 14 Iulie 2022, 18:05

Meciul dintre Hermannstadt și Mioveni debutează noua ediție a SuperLigii. Marius Măldărășanu, tehnicianul grupării sibiene,  a anticipat dificultatea partidei și a menționat la conferința de presă premergătoare duelului că Mioveni este o formație periculoasă.

„Mă bucur că această echipă a revenit rapid la nivel de prima ligă. Avem un meci cu o echipă foarte dificilă, foarte bine organizată, care are un antrenor foarte bun, pe Alex Pelic, cu experiență”, a spus antrenorul. 

Nou-promovată Hermannstadt

Hermannstadt a retrogradat în sezonul 2020/21 și a avut pauză de un an de la duelurile din eșalonul principal al primei ligi din România. În acest sens, Măldărășanu a afirmat că primele trei puncte sunt esențiale pentru moralul echipei.

„Avem încredere că vom face un meci bun, ne dorim să luăm cele trei puncte să avem moral bun. Trei puncte înseamnă enorm de mult pentru orice echipă, pentru că fiecare are obiectivele ei. Pentru moral, să fim serioși, suntem noi promovată și toți ne doreau pe noi”, a mai spus tehnicianul la conferința de presă.

Cum s-a mișcat Hermannstadt în această perioadă de mercato 

Hermannstadt au avut un golaveraj de remarcat în liga secundă (41:15 în sezonul regulat/ 14:5 în playoff), iar sibienii nu s-a oprit din a-și întări echipa.

Nu mai puțin de cinci jucători au sosit liberi de contract la gruparea antrenată de Marius Măldărășanu. Mihai Butean, Alexandru Răuță, Daniel Paraschiv, Alexandru Dușmanu și Dragoș Iancu se vor lupta cot la cot cu echipele din SuperLiga din noul sezon. 

Călin Grecu și Beni Hanzu au fost promovați de la echipa secundă. Cel mai bine cotat pe piață este Mihai Butean. 400.000 euro este valoarea fundașului dreapta, conform site-urilor de specialitate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!