"Să joc toată viața pentru FC Barcelona?" Gavi a dat răspunsul

fc barcelona Gavi la liga Superliga Gavi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 20:05
Data actualizarii: Miercuri 04 Octombrie 2023, 20:04

Gavi (19 ani) se află la FC Barcelona din iulie 2021.

Internaționalul spaniol, cotat la 90 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, mai are contract cu gruparea catalană până la finalul sezonului 2025/26.

"Să joc toată viața pentru FC Barcelona?" Gavi a dat răspunsul

  • Gavi e produs de FC Barcelona și a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la reprezentativele U16 și U19 ale catalanilor

Fotbalistul a vorbit despre viitorul său la echipa pregătită de Xavi Hernandez și a subliniat că și-ar dori să evolueze toată viața în echipamentul FC Barcelonei.

„Să joc toată viața pentru FC Barcelona? Mi-aș dori să fie așa! Sunt  foarte fericit aici, sunt sigur că nicăieri nu e mai bine. Fac orice pentru club”, a spus Gavi pentru La Vanguardia, citat de jurnalistul sportiv Fabrizio Romano pe rețelele social media.

De când se află la catalani, mijlocașul central a bifat 105 apariții, a reușit să marcheze șapte goluri și să paseze decisiv în 14 situații, în aproximativ 7.200 de minute petrecute în echipamentul clubului.

În acest sezon din La Liga, Gavi a participat în opt partide pentru FC Barcelona, a reușit să înscrie într-o situație și să ofere un assist colegilor săi.

Frenkie de Jong, favoritul tuturor la FC Barcelona

După meciul cu Antwerp, Xavi a vorbit la superlativ despre forma arătată de mijlocașul olandez, iar părerea tehnicianului a fost întărită și de Gavi și Joao Felix. Înaintea confruntării din Portugalia, cei doi fotbaliști au oferit interviuri în presa locală, având cuvinte de laudă despre Frenkie de Jong. 

"M-a surprins cel mai mult. L-am văzut jucând, la TV, dar în persoană este altceva, să vezi cum gândește, cum controlează mingea, cum găsește spații, m-a impresionat cel mai mult", a spus portughezul împrumutat de la Atletico Madrid, citat de sport.es.

"Cel mai mult îl admir pe De Jong. Când s-a spus că poate pleca, am fost terminat", a povestit și Gavi, pentru La Vanguardia.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!