Reactia oficiala a Viitorului dupa ce Tucudean a DISPARUT din lot! Hagi prezinta un argument bizar: "Nu se putea concentra la fotbal"

Autor: Sport.ro
Marti 08 August 2017, 12:58

	Reactia oficiala a Viitorului dupa ce Tucudean a DISPARUT din lot! Hagi prezinta un argument bizar: "Nu se putea concentra la fotbal"

George Tucudean nu mai face parte din lotul Viitorului. Neoficial, potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, fotbalistul a fost implicat intr-un scandal monstruos cu secundul Catalin Anghel, sarind chiar la bataie. Oficial, clubul lui Hagi spune ca "acesta nu se putea concentra la fotbal in aceasta perioada"

FC Viitorul a reactionat prin intermediul unui comunicat in cazul excluderii lui George Tucudean din lotul primei echipe. Formatia campioana noteaza ca decizia a fost luata ca urmare a unei cereri formulate chiar de jucator!

"Nu a existat niciun scandal intre conducere si jucatorul George Tucudean, asa cum s-a afirmat in cele doua articole (n.r scrise de cotidianul Gazeta Sporturilor), jucatorul fiind cel care si-a exprimat dorinta de a parasi cantonamentul echipei din cauza programului incarcat si a faptului ca nu se putea concentra la fotbal in aceasta perioada. Acesta situatie reprezinta un lucru grav, intr-un moment dificil pentru echipa.

Pe adresa clubului nu exista in acest moment nicio oferta pentru jucatorul in cauza, asa cum de asemenea s-a precizat.

Intre antrenorul principal Catalin Anghel si jucatori exista o relatie normala, nimic din ce s-a scris in cele dou articole nu este adevarat", se arata in comunicatul FC Viitorul.

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies