Primul sustinator CSA Steaua din generatia '86 care spune acum: "Steaua e numai una. Becali sa se impace cu Armata, e singura solutie!"

Merge la toate meciurile CSA Steaua din liga a 4-a, dar spune ca Gigi Becali ar trebui sa se impace cu Armata si sa fie o singura echipa "Steaua", cea din Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Mai 2018, 13:30
Data actualizarii: Miercuri 09 Mai 2018, 15:53

Ilie Barbulescu, fost fundas in generatia '86 a Stelei, spune ca a mers la toate meciurile jucate de CSA Steaua in liga a 4-a, dar sustine ca o impacare intre Gigi Becali si Armata este singura sansa pentru viitorul celui mai cunoscut brand din fotbalul romanesc.

"Eu n-am nimic cu Gigi Becali. Din contra, am o stima, un respect, a venit si a dat o mana de ajutor fotbalului. A luat jucatori, a dat bani, n-a lasat echipa sa dispara."

"Asta este adevarul, nu poti sa minti in fata adevarului. Becali a facut greseli, dar a ajutat fotbalul."

"Cel mai important e sa se ajunga la o intelegere. Sa stea de vorba si sa faca o singura echipa Steaua."

"Gigi a investit bani la Steaua, timp, nu stiu de ce s-a ajuns la problema asta. Trebuia el sa rezolve problema asta din timp si sa stea linistit cu Steaua care era Steaua."

"N-am inteles nimic din toata povestea asta. Viorel Paunescu si comandantul Gavrila stiu mai multe si ei ar fi trebuit sa lamureasca aceasta problema."

"Poate pe viitor se vor lasa dusmaniile astea la o parte si poate o sa vedem o echipa Steaua pe care o stim toti. Mai ales ca se face stadionul asta."

"CSA n-a avut minute pe cartela sa ne sune de 7 mai"

Ilie Barbulescu, care a avut in trecut un conflict cu Helmuth Duckadam, il felicita pe acesta pentru mesajul postat pe 7 mai, in care Duckadam i-a criticat dur pe cei de la CSA.


Citeste si // Mesajul lui Duckadam pentru CSA: "Suntem dezbinati, veti ramane o rusine a istoriei!"


"Am sarbatorit ziua de 7 mai, da. Probabil ca cei de la Minister sau de la CSA n-au avut minute pe telefon si au uitat sa dea macar un telefon."

"Bineinteles ca m-a felicitat Bumbescu, m-a felicitat Piturca, Tudorel Stoica... adica ne-am felicitat intre noi."

"Si sa nu credeti ca am ceva personal Duckadam, chiar daca a fost ceva intre noi, dar ce a vorbit el a vorbit foarte corect si cinstit. Despre Clubul Sportiv si despre cum s-a folosit de noi. Le-a spus exact lucrurilor pe nume, a spus tot ceea ce este corect si cinsitit."

"Ce am avut a fost de moment, si a trecut. Noi nu tinem dusmanie."

"Proiectul din Liga a 4-a s-a inceput bine, s-au facut niste selectii, i-au adus pe Lacatus, Ion Ion, Aelenei si Iovan. Stiu eu... e nevoie de bani multi acolo. Daca se promoveaza, va dati seama ca e altceva, sunt alte cheltuieli", a mai spus Ilie Barbulescu la Ora exacta in sport (PRO X).

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies