Primele declarații ale lui Petrescu după ce a revenit la CFR Cluj: „Patronul nu trece peste cuvântul meu”

Dan Petrescu CFR Cluj Superliga Primele declarații ale lui Petrescu după ce a revenit la CFR Cluj: „Patronul nu trece peste cuvântul meu”
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 22:02
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 22:10

Dan Petrescu a revenit pentru a treia oară pe banca tehnică a CFR-ului.

După eliminarea cu rușinoasă din playoff-ul Europa League contra Stelei Roșii Belgrad, 1-6 la general, Neluțu Varga l-a demis pe Marius Șumudică, cu întreg staff-ul său, și pe Marian Copilu, pe care l-a considerat responsabil pentru campania de transferuri nereușită din această vară. 

În locul lui Șumudică, omul de afaceri s-a orientat rapid și l-a readus la CFR pe Dan Petrescu. Aflat la al treilea mandat în Gruia, antrenorul a dezvăluit care sunt principale sale obiective la gruparea din Cluj:

Petrescu: „Am o sugestie pentru patron pentru funcția de președinte”
 

„Planul e să avem un program mai lung, pentru că am semnat pe trei ani, și să avem rezultatele pe care le-am avut și acum, iar în Europa sa ajungem in grupele Europa Leaguea sau Champions League. 

Nu am nimic in contract pentru Conference Leauge. Vrem să câștigăm cât mai multe meciuri. 

Nu au fost așa multe probleme, eu cu patronul echipei mă inteleg extraordinar. Au fost altele motivele pentru care am plecat. Chiar dacă am semnat azi, noi ne-am înțeles mai de mult cu contractul. În niciun caz înainte să plece Șumudică. 

N-aș vrea să vorbesc despre ce s-a întâmplat în trecut. Nu e problema mea ce s-a întâmplat cu fostul antrenor. Joi o să am o confeirnță de presă, dar nu e corect să spun acum presei ce jucător rămâne sau pleacă. 

Împreună cu patronul, colaborez la orice. Vom alege împreună și viitorul președinte și jucătorii care vor veni. Niciodată nu s-a trecut peste cuvântul meu. Am o sugestie pentru patron pentru funcția de președinte, nu vă pot spune acum.

M-am întors datorită patronului. Tot timpul a fost alături de mine. Eu nu am întâlnit în cariera mea un patron care să fie alături de mine la tot ceea ce fac”, a declarat Petrescu la Digi Sport.

„Dacă aș fi fost ofertat de echipa națională, eram acolo, dar nu am fost”
 

Culio va juca toate meciurile dacă va fi sănătos. A fost cel mai bun jucător din istoria CFR. Toată lumea m-a criticat când jucam cu Sevilla și Lazio. El a fost un jucător senzațional și poate să joace până la 40 de ani fără probleme. El a avut o problemă de familie, de asta a plecat, dar m-a sunat și mi-a spus că a rezolvat cu soția și că vrea să se întoarcă acasă și să câștigăm.

Dacă aș fi fost ofertat de echipa națională, eram acolo, dar nu am fost ofertat.

Eu am fost susprins să aud că Florin Ștefan e liber, nici nu știam. E un fundaș de perspectivă, iar Camora nu cred că poate să joace toate meciurile, pentru că jucăm pe două fronturi și vrem să avem un fundaș stânga de perspectivă. 

Sunt convins că avem un lot extraordinar, au devedit-o la ultimul meci cu CFR. Nu au jucat antrenorul, jucătorii, președintele, au jucat jucătorii. Nu știu dacă e cel mai bun lot din campionat, dar este extraordinar”, a declarat Dan Petrescu la Digi Sport. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!