Liga 1

Prima reacție a lui Gigi Becali despre scandalul de la Cluj și despre Șumudică: "Nu îmi pare rău deloc de el!"

Situația de la CFR Cluj nu l-a lăsat indiferent pe Gigi Becali, iar acesta a făcut câteva comentarii despre ceea ce se întâmplă la campioana României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 August 2021, 13:25
Data actualizarii: Vineri 27 August 2021, 14:13

Patronul celor de la FCSB a mărturisit că nu a fost surprins de ceea ce se întâmplă în aceste ore la Cluj. După eșecul din playoff-ul Europa League, Marius Șumudică și staff-ul de la echipă au fost demiși de Ioan Varga fără să existe o discuție oficială în acest sens. 

"E de râsul plânsul ceea ce i s-a întâmplat marelului sultan. Cum, mă, tu marele sultan al Turciei nu poți să mai intri la antrenament? Chiar îmi vine să râd și vă asigur încă o dată că nu îmi pare rău deloc de el.

Pă de ce să îmi pară rău? A, dacă erai om și nu te apucai să ironizezi și să începi să te cerți cu toată lumea, că tu ești mare sultan, atunci poate că vă spuneam că îmi pare rău. Dar, așa nu îmi pare tată rău de el.

Ce înseamnă să te tot apuci tu să te dai mare și tare și să te ei de unul și de altul prin presă și pe la conferințe? Nu știai ce ai pățit și prin Turcia, după ce te-a luat gura pe dinainte? Acum taci și trage ponoasele. Bine că nu ai pățit mai rău pe la porți. Noi trebuie să ne vedem de echipa noastră, dar imi vine să râd de ceea ce i s-a întâmplat lui Șumudică la CFR", a declarat Gigi Becali, potrivit ProSport.

Scene incredibile la CFR Cluj, în această dimineață
 

Lui Marius Șumudică i s-a interzis în această dimineață să intre în baza de pregătire a CFR-ului pentru a conduce antrenamentul programat la ora 11:00.

După eliminarea din Europa League, 0-4 și 1-2 cu Steaua Roșie, patronul Neluțu Varga a anunțat că l-a demis pe antrenor, dar și pe președintele campioanei Marian Copilu. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies