După șase ani de acuze, scandalul dintre Negoiță și Bărboianu a ajuns la final! Scuze publice

Ionut Negoita Dinamo stefan Barboianu Superliga După șase ani de acuze, scandalul dintre Negoiță și Bărboianu a ajuns a=la final! Scuze publice
Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 20 August 2021, 17:19
Data actualizarii: Vineri 20 August 2021, 17:51

Ionuț Negoiță și Ștefan Bărboianu s-au împăcat.

Fostul acționar majoritar al lui Dinamo și fundașul ajuns la CSM Reșița s-au aflat în procese în ultimii șase ani, după ce Bărboianu a fost acuzat de Negoiță că a făcut blat în timpul unui derby cu FCSB, în perioada în care juca la Dinamo.

Ioniuț Negoiță și-a cerut scuze public, recunoscând că a greșit, abia acum, deși instanța a decis încă de acum câteva luni că trebuie să își asume publig regretul față de acel scandal, anunță GSP: „Regret afirmațiile făcute la acel moment, fiind influențat în mod negativ de către cei din jur și îi cer scuze în mod public lui Ștefan Bărboianu”. 

În 2015, Bărboianu a fost dat afară de la Dinamo după ce a produs un penalty pentru FCSB într-un derby câștigat de echipa lui Gigi Becali cu 3-1. „Știu locul, știu suma, știu despre cât e vorba, știu lucruri pe care le voi spune autorităților”, a spus Ionuț Negoiță, după acel meci.

"În dosar au fost niște puncte care trebuiau respectate, dar nu s-a întâmplat așa. Am primit 7.000 de euro despăgubiri, conform procesului. Eu am urmărit ca toată lumea să vadă că sunt nevinovat. 

Mi-a dat cei 7.000 de euro, dar au mai fost niște puncte la dosar. În fiecare zi de întârziere, de la ultima decizie definitivă, trebuia să-mi dea 100 de lei. Trebuia să iasă obligatoriu într-o conferință de presă sau într-un interviu special, în care să puncteze strict de Bărboianu. Lucrul ăsta nu s-a întâmplat. Deci mai sunt niște bani de recuperat, cam 10.000 de euro", a declarat Bărboianu la GSP, anul trecut.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!