Pe ce a mizat Florin Răducioiu înainte de Farul - FCSB

farul - fcsb Florin Raducioiu Superliga Florin Răducioiu
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 21 Mai 2023, 21:54
Data actualizarii: Duminica 21 Mai 2023, 22:07

Farul - FCSB, meci din penultima etapă a campionatului, a început cu echipa lui Elias Charalambous la timonă. 

Florin Răducioiu, fostul mare atacant de la AC Milan și AS Monaco, și-a spus părerea înaintea partidei de duminică de la Ovidiu. Actual analist TV, bucureșteanul crescut la juniorii lui Dinamo sub comanda lui Piți Varga a mizat pe victoria formației fostului său coleg din Generația de Aur, Gheorghe Hagi. Partida a început însă cum nu se putea mai prost pentru "Rege", cu două goluri rapide înscrise de oaspeți, prin Adrian Șut și Andrea Compagno. 

Pe ce mizat Florin Răducioiu înainte de Farul - FCSB

Până la pauză, gazdele au redus din diferență prin brazilianul Mateus, după o centrare trimisă din extrema stângă de Borza, fotbalistul în vârstă de 17 ani. La pauză, FCSB a intrat în avantaj, scor 1-0.

”Nu cred că va juca la egal Farul, cunoscându-l pe Gică Hagi şi mentalitatea lui. Vor încerca să câştige meciul. Cred că va fi din nou spectacol, vom vedea un meci frumos, cu un spirit deosebit în special al echipei lui Hagi.

Cred mai mult în forţa colectivului de la Farul decât în cateva acţiuni individuale ale lui Florinel Coman sau ale lui Octavian Popescu.

Farul va pune în evidenţă acest joc ofensiv, acest spirit ofensiv, împotriva FCSB, care nici ei nu şi-au dat seama cum au ajuns aici. În orice caz, prin individualităţi, nu prin joc colectiv. Cred că Farul va tranşa meciul pentru victoria finală.”, a declarat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!