Superliga

"GHENCEA IS HOME!" Stelistii pot primi vestea cea mare saptamana aceasta. Radoi a insistat sa revina pe Ghencea, Armata e de acord

Steaua se poate intoarce pe arena pe care o numeste "acasa".

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 08:04
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 08:16

Aventurile stelistilor in "pribegie", pe National Arena, se pot incheia odata cu semnarea unei noi intelegeri cu Armata. Valeriu Argaseala si George Boroi urmeaza sa se intalneasca sa negocieze un nou contract intre cele doua parti.

Steaua doreste sa retina pe arena din bulevardul Ghencea, in timp ce Armata nu are niciun interes in a tine baza goala, mai ales ca stadionul e in proces de degradare si poate deveni nefolosibil daca nu este intretinut.

Mirel Radoi a insistat pentru ca echipa sa revina pe propria arena, iar Armata a fost de acord, mai ales ca reprezentantul sectiei juridice, Florin Talpan, a declarat intr-un comunicat ca CSA este de acord cu faptul ca Steaua sa evolueze pe Ghencea, insa echipa lui Gigi Becali nu a facut nicio cerere in acest sens.

Astfel, singura conditie in contractul dintre cele doua parti va fi ca echipa sa aiba un numar minim de meciuri pe Ghencea, fara a mai face rocada cu National Arena atunci cand sunt meciuri importante.

Modifică setările cookies