Liga 1

Reghe nu e REGE! Motivul pentru care antrenorul Stelei nu va fi selectioner, nici acum si nici in mandatul lui Gica Popescu:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013, 17:50
Data actualizarii: Vineri 13 Septembrie 2013, 17:50

Dupa prestatia dezamagitoare in fata Turciei, o parte a suporterilor de pe national arena i-au cerut demisia lui Piturca si au scandat numele lui Laurentiu Reghecampf.

Pe fondul rezultatelor fantastice din ultimul an, Laurentiu Reghecampf este, in mod normal, un candidat serios pentru postul de selectioner, in momentul in care Victor Piturca isi va incheia mandatul de pe banca echipei nationale.

Mai mult, intr-un sondaj pe site-ul sport.ro, la care au participat peste 8500 de oameni, Laurentiu Reghecampf este de departe favoritul suporterilor.

Insa Ana Maria Prodan e convinsa ca Reghe nu are nicio sansa sa ajunga selectioner, nici in mandatul lui Mircea Sandu, si nici daca Gica Popescu va ajunge la carma Federatiei.

"Mie mi-e foarte greu sa cred ca cineva il va lasa pe Reghecampf sa conduca nationala. Acolo sunt unii oameni care conduc de mult timp si care isi vor pune persoane din anturajul lor."

"Chiar si daca va veni Gica Popescu la FRF, va pune selectioner tot un prieten, sau un om apropiat lui. Asa e de cand lumea", a declarat sotia lui Laurentiu Reghecampf la Sport.ro.


Modifică setările cookies