CUTREMUR la Steaua! Anamaria Prodan face un anunt SOC! Reghe poate ramane in iarna fara cel mai important jucator: "Poate pleca LIBER!"

Autor: Sport.ro
Vineri 13 Septembrie 2013, 16:44

	CUTREMUR la Steaua! Anamaria Prodan face un anunt SOC! Reghe poate ramane in iarna fara cel mai important jucator: "Poate pleca LIBER!"

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Alex Bourceanu, capitanul Stelei si unul dintre oamenii cheie ai echipei nationale, poate semna cu orice echipa peste 3 luni, din postura de jucator liber de contract - este anuntul soc facut de Anamaria Prodan.

Desi mai multe surse din interiorul Stelei sustineau ca Bourceanu va primi o oferta colosala din partea clubului, pentru prelungirea contractului, acesta urmand sa incaseze, pe langa o marire substantiala de salariu, si o prima de jumatate de milion de euro, Anamaria Prodan sustine ca fotbalistul nu a primit nicio oferta.

"Bourceanu nu si-a prelungit contractul inca. El va intra in ultimele 6 luni de contract, in iarna, si va putea semna din postura de jucator liber.

Eu mor de ciuda ca este Gigi la inchisoare. Daca era in libertate, nu misca unul. Acum, toti vor sa fie sefi la Steaua. Nu stiu ce se va intampla cu Bourceanu, din moment nu a primit o oferta inca.

Eu nu am ce sa fac, Alex ma intreaba in ce stadiu sunt negocierile si eu nu am ce sa-i zic. Lui Reghe nici nu-i zic, poate sa se supere pe mine, dar el stie ca pentru mine cel mai important este ca jucatorii sa fie linistiti si multumiti", a spus Anamaria Prodan, impresara lui Alex Bourceanu, la Ora Exacta in Sport.

Adi Mutu vine la Ora Exacta in Sport! Marti, 10:45, in direct la PRO X si pe Facebook Sport.ro!

ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a deraiat trenul plin cu marfă în apropiere de Caracal
BRAT