OFERTE din Spania si Franta pentru Cristian Lopez! Prima reactie a impresarului jucatorului dupa ce FCSB l-a trecut pe lista de transferuri

OFERTE din Spania si Franta pentru Cristian Lopez! Prima reactie a impresarului jucatorului dupa ce FCSB l-a trecut pe lista de transferuri

Cristian Lopez este foarte aproape de un transfer la FCSB.

Impresarul jucatorului a confirmat interesul FCSB pentru clientul sau, insa spune ca Lopez mai are oferte si din Spania, Franta si de la Aris Salonic.

"Este real interesul Stelei (n.red. FCSB) pentru Cristian. Este un club mare si o varianta foarte buna pentru el, dar deocamdata nu am luat nicio decizie. Exista oferte si din Spania, si din Ligue 1, dar si de la Aris Salonic. Vom decide in zilele urmatoare, el va discuta cu familia si ulterior ne va spune ce ar prefera. Deci saptamana urmatoare", a declarat agentul jucatorului pentru DigiSport.

Lopez a bifat 33 de aparitii pentru Lens in sezonul trecut, insa 14 dintre ele au fost din postura de jucator intrat pe parcursul meciurilor! El a marcat 10 goluri.

Lopez a jucat de-a lungul carierei la Real Madrid B, Valencia B, Atletico Baleares, Huddersfield, Shrewsbury, Northampton, Burgos, CFR si Lens.

CFR a fost singura echipa de prima liga pentru care Cristian Lopez a jucat!

VIDEO PROTVPLUS.RO

UE impune Belarusului sancţiuni în şapte sectoare economice, în urma deturnării avionului Ryanair
BRAT
Modifică setările cookies